Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

combicolor spray white ral 9010

  • Produktinfo
  • Metallmaling som kan påføres rustne overflater direkte, uten bruk av primer. Hindrer rust, har god holdbarhet. Ett strøk er ofte nok. Kan brukes inne og ute. Motstandsdyktig mot sig. Gir ingen penselstrøk. Kan tynnes med CombiColor. tynner nr. 7301. Luktsvak. Kan brukes ned til 5 °C. FREMGANGSMÅTE: Fjern løs rust med stålbørste. Rens og avfett overflaten. Påfør CombiColor.

    Artikkelnr. 51469475
Bli en maleproff Byggmakker

Bli en maleproff

01.03.2018

Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på. Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk og hvilke verktøy du trenger for å lykkes.

Slik lykkes du med listene Byggmakker

Slik lykkes du med listene

01.03.2018

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det lett som en plett å få jobben gjort.

Klargjøring av overflatene Byggmakker

Klargjøring av overflatene

13.02.2018

Det er viktig at all løs maling, malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape. Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.