Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

dekningspapp gulv 75cm 125gr 4,5kg

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 159,- pr. rull

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Dekningspapp. Ypperlig til dekning av gulv og møbler under malerarbeidet. Absorberer maling uten gjennomslag. Leveres i brukervennlig formater både til Proff og Konsument. Fra bredder 75cm i displaycontainer for butikk (se bilder) og til 125cm for proff. Ved røffere gulvbelastning og krav til gulvbeskyttelse leveres en tykk "parkettbeskytter" med PE -belegg som sliteskikt og fuktsperre. Se egen beskrivelse.

    Artikkelnr. 40347387
  • Dokumenter
Bli en maleproff Byggmakker

Bli en maleproff

01.03.2018

Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på. Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk og hvilke verktøy du trenger for å lykkes.

Slik lykkes du med listene Byggmakker

Slik lykkes du med listene

01.03.2018

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det lett som en plett å få jobben gjort.

Klargjøring av overflatene Byggmakker

Klargjøring av overflatene

13.02.2018

Det er viktig at all løs maling, malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape. Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.