Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gipsplatekutter stht1-16069

  • Bladet kan byttes
  • Justerbar kuttedybde
  • Håndtak i bi-materiale for komfort og beskyttelse
  • Produktinfo
  • Gipsplateskrape med to kutteblader gjør det mulig for brukeren å kutte begge sider av materialet på en gang. Håndtak i bi-materiale for komfort og beskyttelse. Justerbar kuttedybde - opptil 120-125 mm. Bladet kan byttes. Håndtak i bi-materiale for komfort og beskyttelse. Spesialgipskutter for å kutte gipsplater med 9,5 til 15 mm tykkelse.

    Artikkelnr. 44703918
Bli en maleproff Byggmakker

Bli en maleproff

01.03.2018

Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på. Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk og hvilke verktøy du trenger for å lykkes.

Slik lykkes du med listene Byggmakker

Slik lykkes du med listene

01.03.2018

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det lett som en plett å få jobben gjort.

Klargjøring av overflatene Byggmakker

Klargjøring av overflatene

13.02.2018

Det er viktig at all løs maling, malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape. Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.