Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

malertape universal 50mx25mm

Fra 39,90

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • tesa Masking Tape er generell maskeringstape som passer alle de mest typiske bruksområdene, og sørger for høykvalitets malingsjobber med presise malingskanter. Bruk denne svært allsidige maskeringstapen sammen med alle typer maling, og på med nesten alle flate overflater. Hvis du bruker den innendørs, og ikke venter mer enn 4 dager, kan du fjerne den uten at den etterlater synlige spor.

    Artikkelnr. 48153681
Bli en maleproff Byggmakker

Bli en maleproff

01.03.2018

Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på. Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk og hvilke verktøy du trenger for å lykkes.

Slik lykkes du med listene Byggmakker

Slik lykkes du med listene

01.03.2018

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det lett som en plett å få jobben gjort.

Klargjøring av overflatene Byggmakker

Klargjøring av overflatene

13.02.2018

Det er viktig at all løs maling, malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape. Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.