Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maskeringstape 2097 36 mm x 41 m

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 123,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Bruk Scotch Exterior Surface Advanced maskeringstape når du vil ha et produkt spesielt utviklet for utendørs maling under krevende forhold. Denne avanserte maskeringstapen er ideell til lett teksturerte utendørs overflater som malt tre, PVC, metall og glass. Denne maskeringstapen kombinerer svært høy vedheft med premium ryggmateriale som er UV-bestandig og vannfast. Den er meget formbar og enkel å påføre. Avansert 3M-teknologi gjør den lett å rive av i 90° vinkel. Den er også enkel å fjerne i ett stykke i opptil 10 dager etter påføring, uten å etterlate rester. Taperullen er 36 mm x 41 m.

    Artikkelnr. 54083986
Bli en maleproff Byggmakker

Bli en maleproff

01.03.2018

Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på. Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk og hvilke verktøy du trenger for å lykkes.

Slik lykkes du med listene Byggmakker

Slik lykkes du med listene

01.03.2018

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det lett som en plett å få jobben gjort.

Klargjøring av overflatene Byggmakker

Klargjøring av overflatene

13.02.2018

Det er viktig at all løs maling, malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape. Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.