oppbevaringsenhet malerulle


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Fra 189,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Hold rullen fersk i minimum 3 måneder, dropp plastposen og tenk miljø! Maleruller er dyre og rensing av ruller tar ofte mye tid. Dårlig oppbevaring kan føre til at de må kastes midt under oppdraget. Denne tiden er verdifull for malerne og sluttkunden. Med Rullerbeskytter kutter du kostnader ved å redusere ditt forbruk av maleruller og gjør jobben mer effektiv. Folk flest er opptatt av miljø og alle vet at plastposer er noe av det verste for miljøet. Med Rullerbeskytter reduserer du forbruk av plastposer, ruller, rensemidler og maling.

    Artikkelnr. 50770856
Bli en maleproff Byggmakker

Bli en maleproff

01.03.2018

Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på. Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk og hvilke verktøy du trenger for å lykkes.

Slik lykkes du med listene Byggmakker

Slik lykkes du med listene

01.03.2018

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det lett som en plett å få jobben gjort.

Klargjøring av overflatene Byggmakker

Klargjøring av overflatene

13.02.2018

Det er viktig at all løs maling, malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape. Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.