skjøtebånd 2mm icopal

Fra 36,72 Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Høykvalitet dobbeltsidig tape av ikkeherdende, vedvarende elastisk butylgummi. Bruksområde: tetting av skjøter og fuger. Utmerket vedheft til aluminium, stål, glass, tre, betong og plastoverflater inkl. polyethylen. Meget gode belastningsegenskaper. Underlaget bør være rent, tørt og fettfritt. Rens metalloverflater med terpentin. Bruk stålbørste til murverk, betong og tre. Montering: press tapen fast mot den ene flaten, fjern dekkpapiret og trykk den andre flaten fast mot tapen. Tykkelse 2 mm, bredde 3 cm. Rullelengde 22,5m

    Artikkelnr. 23053010
Bli en maleproff Byggmakker

Bli en maleproff

01.03.2018

Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på. Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk og hvilke verktøy du trenger for å lykkes.

Slik lykkes du med listene Byggmakker

Slik lykkes du med listene

01.03.2018

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det lett som en plett å få jobben gjort.

Klargjøring av overflatene Byggmakker

Klargjøring av overflatene

13.02.2018

Det er viktig at all løs maling, malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape. Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.