Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

varselstape pp rød/hvit 50mmx66m

  • Meget slitesterk PP-bakside
  • For permanent merking av hindringer
  • Jevn, stillegående avtrekking
  • Fargekoding iht EU-reglene for merking
  • Produktinfo
  • Allsidig signaltape som gjør det enkelt å lage svært visuelle sikkerhetsbarrierer, og kan brukes til å merke alle slags permanente hindringer eller farlige områder. Tapen er utstyrt med en sterk PP-bakside, og har et løsemiddelfritt og selvklebende belegg. Spesielt laget for permanent bruk utendørs, og gir også holdbar UV-motstand. Denne signaltapen er i samsvar med EUs regelverk, og leveres med trykte striper i to fargekombinasjoner: rød og hvit eller svart og gul

    Artikkelnr. 57138022
Bli en maleproff Byggmakker

Bli en maleproff

01.03.2018

Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på. Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk og hvilke verktøy du trenger for å lykkes.

Slik lykkes du med listene Byggmakker

Slik lykkes du med listene

01.03.2018

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det lett som en plett å få jobben gjort.

Klargjøring av overflatene Byggmakker

Klargjøring av overflatene

13.02.2018

Det er viktig at all løs maling, malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig. Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god tohåndsskrape. Ofte holder det med sliping før vegg eller tak eventuelt blir grunnet og sparklet.