Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

beckers elit edeltreolje 2,7l

Beckers

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Høyeste kvalitet
 • Vannavvisende
 • Meget god inntrengning
 • UV-beskyttelse for lenger holdbarhet

Fra 589,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Det fineste treverk fortjener best mulig pleie. Beckers Elit Edeltreolje er en olje av høyeste kvalitet beregnet til årlig behandling av edeltre, som f.eks. teak og eik. Oljen har utrolig bra inntrengning og gir en vannavvisende overflate som beskytter mot uttørking, sprekkdannelser og at skitt fester seg. Den svakt brunpigmenterte oljen gir et friskt utseende og fremhever treets naturlige farge. Fettfri etter 24 timer. Forbruk: 5-15 m2 pr. liter pr. strøk.

  Artikkelnr. 55409506
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Dekkevne glatte underlag 5 m²
  Dekkevne ujevne underlag 5 m²
  Egnet for fasade Nei
  Egnet for rens + vask Nei
  Egnet for slett vegg Nei
  Egnet for tre- og båtpleie Ja
  Fargebase Ferdigblandet
  Teknologi/Generisk type Vannbasert
  Type Treolje
  Vedlikeholdsintervall 1 År
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.