Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

dekkbeis front 9l - beckers

Beckers

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Grunning og toppstrøk i ett
  • Enkel å male med - lett å vedlikeholde
  • God glans- og fargebestandighet

Fra 699,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Mal fasaden og behold den fine trestrukturen. Front Dekkbeis er en dekkende beis beregnet til ny- og overmaling av trefasader og detaljer utendørs. Dekkbeisen gir en overflate som beskytter mot ytre påvirkninger samtidig som den fremhever treets vakre struktur. Front Dekkbeis er lett å male med, har god inntrengning og vedheft, samt beskytter mot vanninntrengning, fargeforandring og kritting. Klebefri etter ca. 4 timer - kan overmales etter ca. 12 timer. Forbruk: 6-10 m2 pr. liter pr. strøk.
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.