Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

heydi tett i toppen 1ltr impreg

Hey'di

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

  • 1 liter
  • Fargeløs væske
  • Væske for tetting av betongoverflater

Fra 129,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Heydi Tett i Toppen er en fargeløs væske på basis av silikatforbindelser (vannglass) som benyttes til tetting av betongoverflater, og til støvbinding og forsterkning av alle sementbaserte underlag og kalkpuss. Heydi Tett i Toppen trenger inn i underlaget og reagerer med frie alkalier i porevannet i betongen, krystalliserer ved at det dannes kalsiumsilikater (gel) som tetter og forsterker betongen, uten at betongens diffusjonsegenskaper endres.

    Artikkelnr. 30160865
  • Dokumenter
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.