Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maling front akrylat max 9l - beckers

Beckers
 • Utmerket beskyttelse
 • Holder farge og glans over tid
 • Enkel å male med og tørker raskt

Fra 799,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Hold fasaden fin lenger. Front Akrylat Max er en halvmatt vanntynnbar fasademaling av høyeste kvalitet. Malt etter våre anvisninger, i system med Beckers Grunnolje og Grunning, gir den best tenkbare beskyttelse for fasaden. Front Akrylat Max er meget lett å male med, tørker raskt og kan males over på de fleste malingstyper. Malingen beskytter mot vær og vind, inneholder utmerket beskyttelse mot påvekst av svartsopp, og gir en optimal bevaring av fargen.

   

  Klebefri etter ca. 1 time og kan overmales etter 3-4 timer.
  Forbruk: 8-10 m2 pr. liter pr. strøk.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?