Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maling perfekt dekkbeis 2,7l - beckers

Beckers
  • Varig beskyttelse mot farge-endring
  • Svært god inntrengning og feste
  • Gir et dekkende resultat
  • Bevarer strukturen i underlaget
  • Produktinfo
  • Mal fasaden, men behold den fine trestrukturen. Perfekt Dekkbeis er en dekkende beis til malte og umalte fasader og annet treverk utendørs. Dekkbeisen gir en tett overflate som beskytter effektivt mot ytre påvirkninger og samtidig framhever den vakre strukturen i treet. Perfekt Dekkbeis har mange gode egenskaper - den er blant annet lett å påføre, trenger godt inn i underlaget og hefter godt, samt gir langvarig beskyttelse mot vann, fargeendring og bleking. Klebefri etter 4-6 timer - kan overmales etter 12-16 timer. Forbruk: 6-10 m2 pr. liter pr. strøk.
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.