Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maling perfekt oljemaling 10l - beckers

Beckers
  • Lett å påføre og renner ikke
  • Gir et fint, halvblankt resultat
  • Holdbart resultat ved system-maling

Fra 998,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Gi huset en ansiktsløftning med maling. Beckers Perfekt Oljemaling er en klassisk alkydmaling forsterket med akrylat for maling av fasade, gjerder, møne/vindskier, dører og lignende. Malingen er enkel å påføre, renner ikke og gir en fin, halvblank overflate. Bruk Perfekt Oljemaling sammen med Primex Grunnolje Plus og Primex Tregrunn Plus for et lekkert og holdbart resultat. Klebefri etter ca. 2 timer - kan overmales etter 4-6 timer. Forbruk: 6-8 m2 pr. liter pr. strøk.
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.