Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

metallgrunn & dekk sort 1l

Beckers
 • Rustgrunning og dekkmaling for jern og stål
 • Stanser påbegynt rustdannelse og hindrer ny
 • Rustbeskyttelse og dekkmaling i ett

Fra 289,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Mal rekkverket ute og få rustbeskyttelse på kjøpet. Beckers Metallgrunn & Dekk er en blank alkydbasert maling som fungerer både som rustgrunning og dekkfarge på metall. Malingen stanser rustprosessen og hindrer dannelse av ny rust. Bruk malingen på jern- og stålmaterialer som porter, rekkverk, takrenner og nedløp. Metallgrunn & Dekk kommer til å holde utendørsdetaljene fine i lang tid. Kan overmales etter 24 timer. Forbruk: 8-9 m2 pr. liter pr. strøk.

  Artikkelnr. 30239206
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Egnet for fasade Nei
  Egnet for rens + vask Nei
  Egnet for slett vegg Nei
  Egnet for tre- og båtpleie Nei
  Fargebase Ferdigblandet
  Glans 50
  Teknologi/Generisk type Løsemiddelbasert
  Type Maling
 • Dokumenter
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.