Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

owatrol heftgrunn 1l eb-binder

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

 • Hindrer avflassing
 • Forbeder dekkevnen
 • Endrer ikke tørketiden
 • Forbedrer og forsterker vedheft
 • Generelt forbruk reduseres med

Fra 329,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Tilsetning til vannbaserte malinger for å forbedre og forsterke vedheftet. Ideell ved maling av tidligere kalkede, krittede, porøse tegl og grunnmur som flasser m.m. Blandes inn i første strøk og vil da trenge inn, binde og stabilisere underlaget og forbedre dekkevnen. Endrer ikke malingens tørketid. Tips: Grunnmur som flasser: Bland 2 deler maling og 1 del E-B Binder i det første strøket.

  Artikkelnr. 22532576
 • Dokumenter
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.