Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

akrylat perfekt plus 100 hvit 3 l

Beckers

Fra 498,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Fasademaling av absolutt høyeste kvalitet. Den er spesielt utviklet for å gi en motstandsdyktig overflate som reduserer opptak av skitt og optimal bevaring av fargen. Malt etter våre anvisninger i system med Beckers Perfekt Impregneringsolje og Grunning, får du den best tenkbare beskyttelsen for fasaden og 15 års garanti på fargen. Meget lett å male med, tørker raskt og kan males over på de fleste malingstyper. Meget god beskyttelse mot svartsopp. Halvmatt, vanntynnbart og klebefri etter ca. 1 time. Kan males over etter 3-4 timer. 6-8 kvm/liter og behandling.

    Artikkelnr. 47313866
Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett  Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?