Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

dekkbeis perfekt base a 2,7 l

Beckers

Fra 389,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Gir en dekkende overflate som effektivt beskytter mot vær og vind, samtidig som den fremhever den vakre trestrukturen. En alkydoljeakrylat-hybrid, beregnet for ny- og ommaling av trefasader og andre treoverflater og tredetaljer som vindskier og lignende. Holder fargen, er vanntynnet og tørker fort. Lett å stryke ut med bra inntrengning og vedheft, i tillegg til at den langtidsbeskytter mot vannopptak, fargeforandring og kritting. Overmalingsbar etter 12-16 timer. Overflatetørr etter ca. 4-6 timer. Forbruk 6-10 kvm/liter og behandling.

    Artikkelnr. 44679997
  • Dokumenter
Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett  Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?