Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

perfekt tregrunn 10l - beckersl

Fra 999,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • En vannfortynnbar grunning for trefasader og vinduer utendørs. Den trenger inn i treet, noe som gjør at den motvirker fuktopptak og reduserer risikoen for gjennomslag av tanniner fra treverket. Har god dekkevne og gir bra feste for dekkmaling træbeskyttelse. Den spesialutviklede hurtigtørkende sammensetningen gjør at man med rett forhold, kan grunne og male med dekkmaling træbeskyttelse samme dag. Ved maling av vinduer, følg anvisning for Perfekt Vindusmaling. Vanntynnbart.Klebefri etter ca 4 timer kan males over etter 6-8 timer.4-7 kvm/liter og behandling pensel, rulle eller høytrykkssprøyte
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.