Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

beckers terrassebeis 9301 hvit 3l - beckers

Beckers
  • Til trykkimpregnert treverk og ubehandlet furu og gran
  • Til beising av terrasse, gjerder og hagemøbler

Fra 339,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Beckers Terrassebeis er vanntynnbar og gir din overflate en vakker glød og farge, i tillegg til et holdbart og slitesterkt resultat. Den er utviklet til beising av terrasser, gjerder og hagemøbler, og fungerer utmerket på trykkimpregnert treverk samt ubehandlet furu og gran. Beckers Terrassebeis beskytter treet, er vannavvisende, forhindrer gråning - og finnes ferdigblandet i 6 flotte farger. Klebefri etter 4 timer og overmalbar etter 16 timer. Forbruk: 10-15 m2/liter.

    Artikkelnr. 50742213
Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett  Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?