Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

terrassebeis butinox 9l - scanox

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Robust og fargebestandig
 • Tåler regn etter ca. 1 time (23°C)
 • Opptil 3 års holdbarhet
 • Best i test

Fra 699,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Butinox terrassebeis gir en matt elegant overflate som bekytter og bevarer impregnert treverk. Terrassebeisen er værbestandig med opptil 3 års holdbarhet.

   

  Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Butinox Terrassebeis er robust og fargebestandig med opptil 3 års holdbarhet. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. 3 Mai 2015.

  Terrassebeis anbefales for å unngå fliser i bare føtter og sprekkdannelser i treverket. Butinox Terrassebeis har gode penetrerende og vannavvisende egenskaper og beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt, samt svertesopp og grønske.

  Benytt Butinox Terrassebeisfjerner og Butinox Terrasselysner før behandling av tidligere beiset treverk. Nye, impregnerte materialer renses med Butinox Terrasselysner før beisen påføres. Dette sikrer riktig farge og jevn innfarging.

  Egenskaper:

  Tåler regn etter ca. 1 time (v/23°C)
  Robust og fargebestandig
  Opptil 3 år holdbarhet
  Bruksområder:

  Butinox Terrassebeis bentyttes til behandling av impregnert treverk (terrassegulv, trapper, levegger, hagemøbler etc.).

 • Spesifikasjoner
 • PÅFØRINGSMETODE Rull + pensel.
  ANBEFALT FORBRUK 6-10m2/ltr. Kun ett strøk!
  TØRKETIDER Brukstørr etter 8 timer ved 23°C.
  TYNNING Skal ikke tynnes
  RENGJØRING AV UTSTYR Butinox Penselrens
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.