Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

terrasseolje bio svart 2,7l

Beckers
 • Delvis biobasert
 • Meget god UV-beskyttelse
 • Opptil 4 års vedlikeholdsintervall
 • Spann av 50-75% gjenvunnet plast

Fra 479,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Når du vil tenke på miljøet og samtidig få en fin terrasse. Elit Bio Terrasseolje er en delvis biobasert* terrasseolje med utmerket UV-beskyttelse, som beskytter treverket mot fukt og skitt, og forhindrer sprekkdannelser. Produktet er beregnet for terrasser og utemøbler av treverk, og har et vedlikeholdsintervall på opptil 4 år. Spannet er produsert av 50-75% resirkulert plast. Klebefri etter ca. 2 timer. Forbruk: 5-15 m2 pr. liter. * Biobasert innhold 75% som en andel av totalt organisk karbon, målt i henhold til ASTM D6866-18.

  Artikkelnr. 57722166
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Egnet for fasade Nei
  Egnet for rens + vask Nei
  Egnet for slett vegg Nei
  Egnet for tre- og båtpleie Nei
  Fargebase Ferdigblandet
  Teknologi/Generisk type Vannbasert
  Type Treolje
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.