Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

trebehandling 2,5 liter seasonite

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

 • Trenger inn og stabiliserer treverket
 • Beskytter mor UV-stråler og fukt
 • Nytt treverk vil holde på utseende lenger
 • Revner, sprekker og vridninger minimeres
 • Enkel påføring - kun ett fyldig strøk

Fra 469,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Beskytter nytt treverk det første året da treverket er mest sårbart overfor skadelige påvirkninger fra UV-stråler og fukt. Skal påføres omgående etter montering. Trenger inn i treverket, binder seg til trefibrene og stabiliserer og beskytter treverket slik at revner, sprekker og vridninger reduseres til et absolutt minimum. Gir kontrollert opptørking det første året.

  Artikkelnr. 40495327
 • Dokumenter
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.