Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

tretjære milebrent brun - 10 kg

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Ekte tretjære av utsøkt kvalitet

Fra 1 290,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Espegard Milebrent tretjære, brun 10 kg. Naturens flotteste tjære av utsøkt kvalitet. Ekte tretjære, som egner seg godt til både nytt og gammelt treverk. FORBRUK: Forbruket er vanligvis ca 4 - 6 m2 pr. liter på uhøvlet treverk, men avhenger av tjærens konsistens. På høvlet treverk noe mindre forbruk. En ny og ubehandlet vegg bør etterbehandles hvert år, de første tre årene. TØRKETID: Tørketiden kan ta opptil flere uker, avhengig av værforhold. FARGE: Underlaget er med på å bestemme hvilken farge man oppnår. Uhøvlet treverk gir mørkere og mattere farger, mens høvlede flater blir lysere og klarere. Man får også fargevariasjon mellom solvegg og skyggevegg. Veggene mot syd og vest vil alltid bli lysest og trenger derfor oftere behandling. Tretære er ellers et rent naturprodukt. Fargene kan derfor variere fra spann til spann, slik at man ikke bør bytte spann midt på en vegg.

    Artikkelnr. 42404906
Male huset – slik gjør du det! Byggmakker

Male huset – slik gjør du det!

07.06.2021

For mange av oss er en del av sommeren å male huset, og med hånden på hjertet er det kanskje ikke en jobb vi gyver løs på med den største entusiasmen. Men – planlegger du godt og tar jobben med godt humør, går den både raskere og enklere. Her får du vite hvordan.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.