Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vedlikeholdsmaling front 10l - beckers

Beckers

Fra 1 690,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Det har aldri vært enklere å male fasaden. Beckers Front Vedlikeholdsmaling er beregnet for trefasader som tidligere er malt med alkyd- eller akrylmalinger og der underlaget fortsatt er i bra stand. Malingen legges kun i ett strøk og for å oppnå god dekkevne og en overflate som har lang og holdbar beskyttelse, er det derfor viktig å legge på generøst med maling. Klebefri etter ca. 1 time - kan overmales etter 3-4 timer. Forbruk: 4-6 m2 pr. liter pr. strøk.
Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

To snarveier til «ny» fasade  Byggmakker

To snarveier til «ny» fasade

21.04.2020

Det er ikke bare innsiden som teller. En ren og velholdt fasade forlenger levetiden på ytterpanelet, hindrer soppangrep og gjør deg til en litt stoltere eier. Les videre og finn ut hvordan du kan fornye huset før sommeren.

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett  Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?