Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

beckers malervask 1l

Beckers

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Rengjør effektivt før maling inne
  • Skånson for miljøet
  • Ferdigblandet
  • Krever ingen etterskylling
  • Produktinfo
  • Ikke glem den viktige rengjøringen før du går i gang med å male. Beckers Malervask er et vanntynnet middel for effektiv rengjøring på alle flater innendørs før maling. Produktet er ferdigblandet, og krever ingen etterskylling. Beckers Malervask tar enkelt bort fett og smuss mm. og er biologisk nedbrytbart. Behandlede overflater blir rene og mattes ned, noe som gir et bra feste for ny maling. Beckers Malervask kan også benyttes til grovrengjøring av f.eks. sotete eller andre svært skitne overflater. NB! Høyblanke overflater mattes ned av behandlingen.

    Artikkelnr. 50762933
Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler Byggmakker

Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler

14.10.2016

Når du skal male innvending, er det ekstremt viktig å først rengjøre overflaten grundig for å få et godt resultat. Sjekk eksperttipsene som forhindrer at den nymalte veggen i stua blir stygg og skjoldete.