Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

beckers terrassevask 0,5l boks

Beckers

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Kan brukes på flere typer treverk
  • Løser effektivt opp gammel olje
  • Brukes til både vask og rens
  • Produktinfo
  • Første steget for å få en fin terrasse er effektiv rengjøring. Beckers Terrassevask brukes for rengjøring av ubehandlede og oljede overflater av tre, som terrasser, gjerder og utemøbler. Kan brukes på furu, gran og edeltre som f.eks. teak og eik. Med Beckers Terrassevask får du en ren og flott uteplass, fri for skitt og gammel treolje. Utmerket for å fjerne gamle tykke lag med olje. Beckers Terrassevask er i pulverform og må blandes i kaldt vann. Se beskrivelse på boksen for informasjon om virketid og forbruk, da dette varierer avhengig av underlaget og mengden gammel olje som skal fjernes.

    Artikkelnr. 50762963
Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler Byggmakker

Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler

14.10.2016

Når du skal male innvending, er det ekstremt viktig å først rengjøre overflaten grundig for å få et godt resultat. Sjekk eksperttipsene som forhindrer at den nymalte veggen i stua blir stygg og skjoldete.