Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flekkfjerningspulver 250ml

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • Liberon Flekkfjerningspulver er et spesialprodukt for å fjerne flekker av olje, voks og fett på skifer, tre, lær, tøy, tepper, papir og porøse materialer. Brukes sammen med Liberon Møbelrens. Flekkfjerningspulveret misfarger ikke, er helt nøytralt og ufarlig, og reagerer ikke kjemisk med noe annet stoff. BRUKSANVISNING: Hell Liberon Møbelrens over flekken. Strø Liberon Flekkfjerningspulver rikelig over flekken. La tørke, deretter børstes eller støvsuges pulveret bort, og problemet er løst.

    Artikkelnr. 25057118
  • Dokumenter
Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler Byggmakker

Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler

14.10.2016

Når du skal male innvending, er det ekstremt viktig å først rengjøre overflaten grundig for å få et godt resultat. Sjekk eksperttipsene som forhindrer at den nymalte veggen i stua blir stygg og skjoldete.