Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

sopp & muggvask 5l beckers

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 177,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Er et effektivt rengøringsmiddel for alle typer underlag ,innvendig og utvendig som er angrepet av sopp, skimmel og algevekst.Mugg fremtrer ofte som brunsvarte prikker i forskjellige størrelser. De kan vokse gjennom malingslaget men som oftest kommer påveksten på selve overflaten.Skal du male om huset ditt skal du først skrape og stålbørste fasaden. Så vasker du med dette produkt.Dermed får du en overflate som gir et utmerket feste for ny maling som er fritt for skitt og sopp.OBS! Sopp og muggvask kan etse på glass, aluminium og lignende

    Artikkelnr. 30238216
  • Dokumenter
Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler Byggmakker

Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler

14.10.2016

Når du skal male innvending, er det ekstremt viktig å først rengjøre overflaten grundig for å få et godt resultat. Sjekk eksperttipsene som forhindrer at den nymalte veggen i stua blir stygg og skjoldete.