Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

våtserviett handy wipes - bostik

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • 150 servietter i spannet à ca 20 x 20 cm.
  • Papirservietter med et effektivt håndrensemiddel.
  • Tørkepapir for industriell rengjøring.
  • Produktinfo
  • Handy Wipes er sterke papirservietter med et effektivt håndrensemiddel. De løsner og fjerner olje, fett og skitt som absorberes av servietten. Våtserviettene er spesielt anvendelig til bruk i felten som effektiv håndrengjøring uten bruk av såpe og vann. Et utmerket alternativ ved bruk i bilverksteder, hos entreprenører, bønder, bilister etc. Kan også brukes til rengjøring av utstyr og verktøy etc. Trekk servietten opp fra toppen av lokket og riv av. Ved ferier etc. må lokket lukkes med det beskyttende dekslet, for å holde serviettene våte. Tørkepapir for industriell rengjøring. 150 servietter i spannet à ca 20 x 20 cm. NB! Må ikke anvendes på malte og lakkerte flater.

    Artikkelnr. 40348252
  • Dokumenter
Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler Byggmakker

Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler

14.10.2016

Når du skal male innvending, er det ekstremt viktig å først rengjøre overflaten grundig for å få et godt resultat. Sjekk eksperttipsene som forhindrer at den nymalte veggen i stua blir stygg og skjoldete.