StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

– Begge varehusene har vist en unik innsats og stå-på-vilje gjennom et svært utfordrende år. De har klart å bygge sterke team i organisasjonen og de har tatt imot kundene på en utmerket måte. De er fantastiske forbilder for resten av organisasjonen, sier administrerende direktør for Kesko Norge, Hilde Kristoffersen.

Kesko eier kjedene Byggmakker og Carlsen Fritzøe. Carlsen Fritzøe ble en del av Byggmakkerkjeden i juli 2020. Byggmakker Bruland Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til vinnerne blant henholdsvis 64 Byggmakker-butikker og 25 Carlsen Fritzøe-butikker.

Raymond Gabrielsen sammen med den blide gjengen på Byggmakker Bruland

Det var direktør for Byggmakker, Raymond Gabrielsen som overbragte nyheten digitalt til Byggmakker Bruland. – Det er stor ære å få denne prisen. Vi har jobbet langsiktig og strukturert og fått til en god drift. Vi har også de riktige menneskene i varehuset som har en enorm kunnskap og betjener kundene på en fantastisk måte, sier Øystein Hope, leder av Byggmakker Bruland Førde.

Hope trekker også frem at de åpnet en ny «kald butikk» for trelast og tyngre byggevarer i mai 2019. Dette gjorde at de kan sitte med mer varer på lager, og dermed ha et bredere sortiment som de kan levere umiddelbart til kundene. Byggmakker Bruland i Førde eies av Sissel Bruland Gurvin som uttrykker stolthet over innsatsen til medarbeiderne i en krevende periode.

– De ansatte har virkelig stått på i denne perioden. Dette gir oss fin motivasjon for å fortsette det gode arbeidet, sier Sissel Bruland Gurvin.

Carlsen Fritzøe Sandefjord

Daglig leder for vinneren i Carlsen Fritzøe-kjeden, Vidar Monsen fra Sandefjord, trekker frem de fire K-ene: Kunden, Kompetanse, Kvalitet og Kostnad, som skal være på plass i alt varehuset foretar seg. I tillegg er det stort fokus på medarbeidere.

– Jeg vil trekke frem laget. Det er de ansatte i Sandefjord som lag som har prestert godt over lang tid og som har jobbet målrettet med mange små og store forbedringer. Vi har også jobbet målrettet med arbeidsmiljøet, slik at alle skal trives på jobb. Kunden merker det gode arbeidsmiljøet og sammen blir vi dynamitt, smiler Vidar Monsen.

Siste kåring av Carlsen Fritzøe

Etter at Byggmakker kjøpte Carlsen Fritzøe i fjor er det sluttført en omprofilering av kjeden. De tidligere Carlsen Fritzøe-byggevarehusene har nå blitt Byggmakker. De samme varehusene var sist i Byggmakker-kjeden frem til 2013.

– Vi gleder oss stort til igjen å bli helintegrert i Byggmakker-kjeden. Når vi nå igjen har inngått ekteskap skal vi ta det beste fra to verdener og skape et nytt byggevareselskap med Byggmakker-logoen i ryggen, sier Kjell Vidar Dokken som leder Carlsen Fritzøe på denne endringsreisen.

Om Kesko Norge

Byggmakker, Carlsen Fritzøe og Onninen eies av finske Kesko. Kesko er en av de største detaljhandelsselskapene i Nord-Europa med sine 17.000 ansatte, og har et omfattende tilbud av produkter til proff og forbruker innen forretningsområdene byggevarer og teknisk handel. Salget skjer gjennom et omfattende nettverk av butikker, e-handel og digitale tjenester. Les mer på: byggmakker.no, carlsenfritzoe.no og onninen.no

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø Byggmakker

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø

04.02.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen, omsatte for 7,8 milliarder kroner i 2020. Driftsresultatet endte på 316,6 millioner kroner, i et år med sterk organisk vekst og oppkjøp av Carlzen Fritzøe-kjeden.