StartsidenOm ByggmakkerNyheter

BoligPartner og Byggmakker inngår samarbeid

BoligPartner og Byggmakker inngår en nasjonal avtale omkring supplering av materialer og levering til ROT-markedet. Avtalen gjelder for samtlige kontorer og forhandlere i BoligPartner-konsernet. Gode priser og muligheten til en effektiv kjøpsprosess er sentrale elementer i samarbeidet.

- Vi har over tid lett etter en optimal avtalepartner knyttet til suppleringskjøp og ROT (rehabilitering, ombygging og tilbygg). Den mener vi at vi har funnet gjennom Byggmakker, og vi er fornøyde med avtalen. Den vil bidra til både effektive og prisgunstige kjøp for kontorene og forhandlerne våre, sier Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i BoligPartner.

Også kjededirektør i Byggmakker, Raymond Gabrielsen, er fornøyd med avtalen:

- Byggmakker er inne i en spennende tid med god utvikling på flere områder. Da er det ekstra motiverende å kunne lande en avtale med en av landets største boligbyggere. Vi er samtidig ydmyke for oppgaven med å levere til en så stor og dominerende aktør i markedet, men som samtidig matcher oss godt geografisk. Dette stiller selvsagt krav til vår leveringspresisjon og krever at vi har kundefokus og kvalitet i alt vi gjør. Vi ser på dette som starten på et fruktbart samarbeid og som kan utvikles i et langsiktig perspektiv, sier Gabrielsen.

Avtalen mellom Byggmakker og BoligPartner gjelder kun kjøp av materialer til supplering på byggeplass og såkalt ROT. ROT er et tilleggsmarked for flere av forhandlerne i konsernet. Levering av byggesettene til husene vil foregå via samme kanaler og på samme måte som tidligere.

Alle 70 kontorer og forhandlere i BoligPartner-systemet får muligheten til å benytte seg av avtalen. Det er frivillig å benytte den, men Wedvik er sikker på at det store flertallet knytter seg opp til avtalen.

- Byggmakker sitt nettverk av utsalgssteder passer vår geografiske spredning godt. I tillegg har de et kompetent og bredt salgskorps som er viktig med tanke på både service og rask tilgjengelighet for kontorene og forhandlerne våre. Denne avtalen vil bidra til en mer effektiv og enklere arbeidshverdag, sier Wedvik.

Fremtidsrettede bestillingsløsninger

I jakten på en nasjonal partner innen suppleringskjøp og ROT, har også bestillingsprosessen og effektiviteten rundt dette vært viktig for BoligPartner. Kjededirektør i Byggmakker, Raymond Gabrielsen, forteller at dette er noe de har stort fokus på.

- Vi har i dag en god løsning knyttet til bestillingsprosessen gjennom vår BM-portal. For å tilfredsstille de høye kravene som BoligPartner stiller vil vi løpende oppgradere denne tjenesten. For oss er det viktig å ligge i forkant når det blant annet gjelder digitale bestillingsløsninger. For oss handler dette om kvalitet og service i leveransen, sier Gabrielsen.

For ytterligere informasjon:

Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i BoligPartner – tlf: 408 67 042
Raymond Gabrielsen, kjededirektør Byggmakker – tlf: 958 66 199
Bjørnar Mickelson, kommunikasjonsdirektør BoligPartner – tlf: 450 25 376

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.