StartsidenOm ByggmakkerNyheter

BoligPartner og Byggmakker inngår samarbeid


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

BoligPartner og Byggmakker inngår en nasjonal avtale omkring supplering av materialer og levering til ROT-markedet. Avtalen gjelder for samtlige kontorer og forhandlere i BoligPartner-konsernet. Gode priser og muligheten til en effektiv kjøpsprosess er sentrale elementer i samarbeidet.

- Vi har over tid lett etter en optimal avtalepartner knyttet til suppleringskjøp og ROT (rehabilitering, ombygging og tilbygg). Den mener vi at vi har funnet gjennom Byggmakker, og vi er fornøyde med avtalen. Den vil bidra til både effektive og prisgunstige kjøp for kontorene og forhandlerne våre, sier Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i BoligPartner.

Også kjededirektør i Byggmakker, Raymond Gabrielsen, er fornøyd med avtalen:

- Byggmakker er inne i en spennende tid med god utvikling på flere områder. Da er det ekstra motiverende å kunne lande en avtale med en av landets største boligbyggere. Vi er samtidig ydmyke for oppgaven med å levere til en så stor og dominerende aktør i markedet, men som samtidig matcher oss godt geografisk. Dette stiller selvsagt krav til vår leveringspresisjon og krever at vi har kundefokus og kvalitet i alt vi gjør. Vi ser på dette som starten på et fruktbart samarbeid og som kan utvikles i et langsiktig perspektiv, sier Gabrielsen.

Avtalen mellom Byggmakker og BoligPartner gjelder kun kjøp av materialer til supplering på byggeplass og såkalt ROT. ROT er et tilleggsmarked for flere av forhandlerne i konsernet. Levering av byggesettene til husene vil foregå via samme kanaler og på samme måte som tidligere.

Alle 70 kontorer og forhandlere i BoligPartner-systemet får muligheten til å benytte seg av avtalen. Det er frivillig å benytte den, men Wedvik er sikker på at det store flertallet knytter seg opp til avtalen.

- Byggmakker sitt nettverk av utsalgssteder passer vår geografiske spredning godt. I tillegg har de et kompetent og bredt salgskorps som er viktig med tanke på både service og rask tilgjengelighet for kontorene og forhandlerne våre. Denne avtalen vil bidra til en mer effektiv og enklere arbeidshverdag, sier Wedvik.

Fremtidsrettede bestillingsløsninger

I jakten på en nasjonal partner innen suppleringskjøp og ROT, har også bestillingsprosessen og effektiviteten rundt dette vært viktig for BoligPartner. Kjededirektør i Byggmakker, Raymond Gabrielsen, forteller at dette er noe de har stort fokus på.

- Vi har i dag en god løsning knyttet til bestillingsprosessen gjennom vår BM-portal. For å tilfredsstille de høye kravene som BoligPartner stiller vil vi løpende oppgradere denne tjenesten. For oss er det viktig å ligge i forkant når det blant annet gjelder digitale bestillingsløsninger. For oss handler dette om kvalitet og service i leveransen, sier Gabrielsen.

For ytterligere informasjon:

Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i BoligPartner – tlf: 408 67 042
Raymond Gabrielsen, kjededirektør Byggmakker – tlf: 958 66 199
Bjørnar Mickelson, kommunikasjonsdirektør BoligPartner – tlf: 450 25 376

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.