StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Ifølge Nikolaisen oppnådde varehuset en omsetning på litt over 87 millioner kroner i 2019. – Selv om vi er en soleklar markedsleder i vårt område og hvor vi gjør det spesielt godt med salg i fjellområdene, merker vi jo den økende konkurransen. Da er det ekstra godt å vite at vi har 15 dedikerte og kunnskapsrike medarbeidere som står på når det trengs. Denne prisen er derfor først og fremst en anerkjennelse til den jobben de gjør, hver eneste dag året rundt.

Drevet godt salg

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge kjededirektør Petter Knutsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

- Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har også lagt vekt på at varehuset har en høy innkjøpslojalitet, sier Knutsen.

Kvalitet i alt vi gjør

I følge Geir Nikolaisen er den viktigste suksessfaktorene kunnskapen som medarbeiderne innehar og samaholdet mellom dem.

-De som jobber i varehuset er en gjeng med stor kunnskap om både markedet vi oppererer i, de kundene vi betjener og ikke minst de produktene og tjenestene vi selger. Vi er også heldig å ha en veldig stabil arbeidskraft som jeg opplever kundene lett kommer i kontakt med. De inngir tillitt og som man er helt avhengig av i en kommune med nær 7 000 innbyggere. Her er det mange som kjenner nesten alle og hvor det da blir viktig å opptre ordentlig og folkelig. Derfor har vi også mange trofaste kunder, og som er en av grunnene til at vi har klart oss så bra, selv om vi lever i et et enda tøffere marked enn det vi opplevde for bare noen år siden. Men med fokus på kunnskap og kvalitet, som igjen bygger tillit, så tror jeg nok vi skal klare å sparke fra oss i 2020 også, sier en svært fornøyd Nikolaisen.

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Geir Nikolaisen hos Byggmaker Dokka, mobil 488 95 499 eller e-post: [email protected]

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.