StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Ifølge Nikolaisen oppnådde varehuset en omsetning på litt over 87 millioner kroner i 2019. – Selv om vi er en soleklar markedsleder i vårt område og hvor vi gjør det spesielt godt med salg i fjellområdene, merker vi jo den økende konkurransen. Da er det ekstra godt å vite at vi har 15 dedikerte og kunnskapsrike medarbeidere som står på når det trengs. Denne prisen er derfor først og fremst en anerkjennelse til den jobben de gjør, hver eneste dag året rundt.

Drevet godt salg

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge kjededirektør Petter Knutsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

- Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har også lagt vekt på at varehuset har en høy innkjøpslojalitet, sier Knutsen.

Kvalitet i alt vi gjør

I følge Geir Nikolaisen er den viktigste suksessfaktorene kunnskapen som medarbeiderne innehar og samaholdet mellom dem.

-De som jobber i varehuset er en gjeng med stor kunnskap om både markedet vi oppererer i, de kundene vi betjener og ikke minst de produktene og tjenestene vi selger. Vi er også heldig å ha en veldig stabil arbeidskraft som jeg opplever kundene lett kommer i kontakt med. De inngir tillitt og som man er helt avhengig av i en kommune med nær 7 000 innbyggere. Her er det mange som kjenner nesten alle og hvor det da blir viktig å opptre ordentlig og folkelig. Derfor har vi også mange trofaste kunder, og som er en av grunnene til at vi har klart oss så bra, selv om vi lever i et et enda tøffere marked enn det vi opplevde for bare noen år siden. Men med fokus på kunnskap og kvalitet, som igjen bygger tillit, så tror jeg nok vi skal klare å sparke fra oss i 2020 også, sier en svært fornøyd Nikolaisen.

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Geir Nikolaisen hos Byggmaker Dokka, mobil 488 95 499 eller e-post: [email protected]

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker  Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

01.07.2020

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.