StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Det lyder begrunnelsen fra Vi anbefaler som har vurdert kjøkkentilbudet hos alle de største byggevarehusene i Norge. Vinneren av testen ble Byggmakker som slo konkurrentene Montér, Maxbo, Bauhaus og Ski Bygg med 100 av 100 mulige poeng i 12 kategorier.

Testen viser hvilken av kjedene som leverer de mest komplette, varierte og prisgunstige tjenestene, og hvorvidt det er lønnsomt å kjøpe kjøkken hos byggevarehus fremfor etablerte kjøkkenforhandlere.

Konklusjonen er klar: Det lønner seg hvis man går til en byggevareforhandler som har alt under samme tak. Her får Byggmakker full score.

— For oss som er totalleverandør til to markeder er det avgjørende at proffkunder får et like komplett tilbud som privatkunder.

Det omfatter alt fra produkter og tjenester til logistikk og fagekspertise i butikk, forteller Linn Bragstad, kategorisjef for kjøkken i Byggmakker.

Best i butikk – og på nett

Det er mange grunner til at Byggmakker vinner testen. Byggevarehuset skiller seg særlig ut med et innholdsrikt og variert VVS-sortiment, og er en av få aktører som tilbyr både flatpakket og ferdigmontert kjøkken.

— Produktene og tjenestene våre skal være like tilgjengelige i fysisk butikk og online. Vi jobber aktivt med å optimalisere brukeropplevelsen i alle kanaler for både proff- og privatkunder, sier Bragstad.

«Vi anbefaler» trekker også frem samarbeidet med en av Norges beste kjøkkenforhandlere. Norema er i familie med HTH Kjøkkenforum som tidligere har blitt kåret til Norges mest komplette kjøkkenleverandør.

Byggmakker får også skryt for brukervennlige og inspirerende nettsider med et stort varesortiment som gjør det enkelt for både forbruker og fagfolk å ta gode valg.

«Mange byggevarehus har mye å lære om kundeorienterte nettsider. Byggmakker tar deg med på en inkluderende kundereise. Her kommer alle de andre konkurrentene til kort», skriver anbefalerne.

«Fiks Ferdig» får stjerne i boka

Hver tredje nordmann har et oppussingsprosjekt som venter på å bli fullført. Det viser tall fra den årlige Oppussingsindeksen til Byggmakker der nordmenn har svart på spørsmål om oppgradering av hjemmet.

– Mange ønsker å pusse opp selv, men undervurderer omfanget av jobben. Det er ikke uvanlig at privatkunder leier inn profesjonelle håndverkere for å pusse opp kjøkkenet, forteller Bragstad.

I testen får Byggmakker plusspoeng for konseptet Fiks Ferdig – et komplett tilbud der kyndige fagfolk hjelper folk med å fullføre små og store prosjekter. Håndverkerne er håndplukket av Byggmakker, og alle har gjennomgått opplæring for å tilfredsstille kjedens kvalitetskrav.

— Oppussing skal være ålreit, uansett om man gjør jobben selv eller får hjelp fra fagfolk. Det innebærer at prosessen må være sømløs gjennom hele kundereisen. Tilbakemeldingene fra «Vi Anbefaler» er et tydelig tegn på at vi gjør noe riktig, avslutter kategorisjefen.

Byggevarehusene ble målt på følgende parameter:

 • Katalog
 • Fronter og farger
 • Benkeplater
 • Løsninger
 • Garantier
 • Hvitevarer
 • VVS
 • Levering
 • Tilbyr montering
 • Tilbyr flatpakket
 • Tilbyr ferdigmontert
 • Finansieringsløsning

For mer informasjon, kontakt:
Linn Hege Bragstad, kategoriansvarlig for kjøkken i Byggmakker
Epost: [email protected] 

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.

Byggmakker heier på Allsang på Grensen! Byggmakker

Byggmakker heier på Allsang på Grensen!

18.06.2019

Vi i Byggmakker ønsker også i år å heie litt ekstra på denne kjente og kjære folkefesten som har holdt på siden 2007. Allsang på Grensen 2019 spilles inn hver onsdag i sommer fra 26.juni - 7.august. Byggmakker deler ut billetter!