StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker får nytt medlem


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Lia Sagbruk i Skjelsvik i Porsgrunn blir nytt medlem i Byggmakker Handel AS. Selskapet som i 2017 omsatte for 62 millioner kroner har bestemt seg for at de ønsker å bli tilknyttet en kjede med vekstambisjoner. – Jeg opplever at Byggmakker-kjeden er på offensiven og når de samtidig kunne vise frem gode medlemsbetingelser var det ikke et vanskelig valg å ta om å bli medlem, sier daglig leder Jan Bjørn Holte i Lia Sagbruk.

Lia Sagbruk er en tradisjonsrik virksomhet fra Grenlandsområdet. Det hele startet for 85 år siden, i 1933. Da ble sagbruket etablert, men som i 1982 ble utvidet med et trelastutsalg. Og i 1996 overtok eierne Inger og Oddbjørn Lia også driften av det som het Eidanger Byggsenter. Og det er anlegget i Skjelsvik som blir profilert som et Byggmakker-anlegg.

– Anlegget solgte i 2017 for 62 millioner kroner og hvor 60 prosent av omsetningen kommer fra proffmarkedet. Vi har gjort det bra de senere årene, men ser potensialet i å bli tilknyttet en anerkjent og aktiv kjede. Vi tror det blant annet kan gi oss en markedsføringseffekt, bedre leverandørbetingelser og et mer effektivt IT-system. På den måten kan vi få mer tid til utadrettet salgsarbeid. Byggmakker kom på banen mye takket være at kjeden er ekspansiv og ble vurdert til å ha den beste kombinasjonen av medlemsbetingelser, sier Holte.

Veldrevet byggevareutsalg

For Byggmakker er det viktig å styrke tilstedeværelsen i Grenlandsområdet. – Lia Sagbruk er et velkjent og vel etablert byggevaresenter med nærmere 20 medarbeidere. Flere av de ansatte er fagutdannet innen bygg og har erfaring fra snekkeryrket. Jeg opplever at det er en solid gjeng med mye kunnskap. Og for Byggmakker er det et kvalitetsstempel når vi fikk høre historien om han som har jobbet i selskapet helt siden 1983. Da skjønner du hvorfor de alltid skriver «Å bygge er ikke bare plankekjøring» i sine annonser. Vi gleder oss til å bli bedre kjent og videreutvikle virksomheten i et spennende geografisk område. Fra Byggmakkers side handler dette om et langvarig samarbeid og derfor har vi allerede drøftet muligheten for å investere i en ny sentral lokasjon, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Jan Bjørn Holte, daglig leder i Lia Sagbruk,
tlf 916 48 054 eller e-post: [email protected]

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS,
tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected]

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.