StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker får nytt medlem

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Lia Sagbruk i Skjelsvik i Porsgrunn blir nytt medlem i Byggmakker Handel AS. Selskapet som i 2017 omsatte for 62 millioner kroner har bestemt seg for at de ønsker å bli tilknyttet en kjede med vekstambisjoner. – Jeg opplever at Byggmakker-kjeden er på offensiven og når de samtidig kunne vise frem gode medlemsbetingelser var det ikke et vanskelig valg å ta om å bli medlem, sier daglig leder Jan Bjørn Holte i Lia Sagbruk.

Lia Sagbruk er en tradisjonsrik virksomhet fra Grenlandsområdet. Det hele startet for 85 år siden, i 1933. Da ble sagbruket etablert, men som i 1982 ble utvidet med et trelastutsalg. Og i 1996 overtok eierne Inger og Oddbjørn Lia også driften av det som het Eidanger Byggsenter. Og det er anlegget i Skjelsvik som blir profilert som et Byggmakker-anlegg.

– Anlegget solgte i 2017 for 62 millioner kroner og hvor 60 prosent av omsetningen kommer fra proffmarkedet. Vi har gjort det bra de senere årene, men ser potensialet i å bli tilknyttet en anerkjent og aktiv kjede. Vi tror det blant annet kan gi oss en markedsføringseffekt, bedre leverandørbetingelser og et mer effektivt IT-system. På den måten kan vi få mer tid til utadrettet salgsarbeid. Byggmakker kom på banen mye takket være at kjeden er ekspansiv og ble vurdert til å ha den beste kombinasjonen av medlemsbetingelser, sier Holte.

Veldrevet byggevareutsalg

For Byggmakker er det viktig å styrke tilstedeværelsen i Grenlandsområdet. – Lia Sagbruk er et velkjent og vel etablert byggevaresenter med nærmere 20 medarbeidere. Flere av de ansatte er fagutdannet innen bygg og har erfaring fra snekkeryrket. Jeg opplever at det er en solid gjeng med mye kunnskap. Og for Byggmakker er det et kvalitetsstempel når vi fikk høre historien om han som har jobbet i selskapet helt siden 1983. Da skjønner du hvorfor de alltid skriver «Å bygge er ikke bare plankekjøring» i sine annonser. Vi gleder oss til å bli bedre kjent og videreutvikle virksomheten i et spennende geografisk område. Fra Byggmakkers side handler dette om et langvarig samarbeid og derfor har vi allerede drøftet muligheten for å investere i en ny sentral lokasjon, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Jan Bjørn Holte, daglig leder i Lia Sagbruk,
tlf 916 48 054 eller e-post: [email protected]

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS,
tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected]

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.