StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker får nytt medlem

Lia Sagbruk i Skjelsvik i Porsgrunn blir nytt medlem i Byggmakker Handel AS. Selskapet som i 2017 omsatte for 62 millioner kroner har bestemt seg for at de ønsker å bli tilknyttet en kjede med vekstambisjoner. – Jeg opplever at Byggmakker-kjeden er på offensiven og når de samtidig kunne vise frem gode medlemsbetingelser var det ikke et vanskelig valg å ta om å bli medlem, sier daglig leder Jan Bjørn Holte i Lia Sagbruk.

Lia Sagbruk er en tradisjonsrik virksomhet fra Grenlandsområdet. Det hele startet for 85 år siden, i 1933. Da ble sagbruket etablert, men som i 1982 ble utvidet med et trelastutsalg. Og i 1996 overtok eierne Inger og Oddbjørn Lia også driften av det som het Eidanger Byggsenter. Og det er anlegget i Skjelsvik som blir profilert som et Byggmakker-anlegg.

– Anlegget solgte i 2017 for 62 millioner kroner og hvor 60 prosent av omsetningen kommer fra proffmarkedet. Vi har gjort det bra de senere årene, men ser potensialet i å bli tilknyttet en anerkjent og aktiv kjede. Vi tror det blant annet kan gi oss en markedsføringseffekt, bedre leverandørbetingelser og et mer effektivt IT-system. På den måten kan vi få mer tid til utadrettet salgsarbeid. Byggmakker kom på banen mye takket være at kjeden er ekspansiv og ble vurdert til å ha den beste kombinasjonen av medlemsbetingelser, sier Holte.

Veldrevet byggevareutsalg

For Byggmakker er det viktig å styrke tilstedeværelsen i Grenlandsområdet. – Lia Sagbruk er et velkjent og vel etablert byggevaresenter med nærmere 20 medarbeidere. Flere av de ansatte er fagutdannet innen bygg og har erfaring fra snekkeryrket. Jeg opplever at det er en solid gjeng med mye kunnskap. Og for Byggmakker er det et kvalitetsstempel når vi fikk høre historien om han som har jobbet i selskapet helt siden 1983. Da skjønner du hvorfor de alltid skriver «Å bygge er ikke bare plankekjøring» i sine annonser. Vi gleder oss til å bli bedre kjent og videreutvikle virksomheten i et spennende geografisk område. Fra Byggmakkers side handler dette om et langvarig samarbeid og derfor har vi allerede drøftet muligheten for å investere i en ny sentral lokasjon, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Jan Bjørn Holte, daglig leder i Lia Sagbruk,
tlf 916 48 054 eller e-post: [email protected]

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS,
tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected]

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.