StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker Flokkmann i Mosjøen - Vant nasjonal kåring


 

I perioden 7.-17. november har vi kampanje på en rekke interiørprodukter fra kjente merkevarer. Se kampanjen her!


 

I sterk konkurranse med nærmere 70 butikker fra hele landet gikk fredag kveld Byggmakker Flokkmann i Mosjøen til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette kom veldig overraskende sier daglig leder Tommy Teodorsen hos Byggmakker Flokkmann.

Ifølge Teodorsen oppnådde varehuset en omsetning på nær 98 millioner kroner i 2018. - Dette feirer vi med sjampanje, vin og godt selskap, sier Teodorsen.  Han trekker samtidig frem innsatsen til de ansatte.

- Vi hadde ikke fått til dette uten at alle drar i samme retning, sier en svært fornøyd Tommy Teodorsen. - De ansatte kommer til å bli veldig stolte over denne prisen, legger han til.

Byggmakker Flokkmann i Mosjøen har 23 medarbeidere.

Flott varehus

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

- Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har lagt spesielt vekt på at butikken har kjedens høyeste innkjøpslojalitet på 95,2 prosent, sa Gabrielsen under utdelingen.

Tommy Teodorsen mener selv at de vant prisen på bakgrunn av lojalitet, omsetningsvekst og inntjening i 2018.

-Dessuten er det et bra utvalg og en bra butikk, konstaterer han. Og det er en butikk med stolte og lange tradisjoner som har vært i drift i Mosjoen siden 1936.

 Teodorsen varsler ingen store endringer og fremover er planen å gjøre mye av det samme som før.

-Vi skal fortsette å gjøre det vi alltid har gjort og det er å drive en god butikk og yte god service, avslutter daglig leder Tommy Teodorsen.

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Daglig leder, Tommy Teodorsen hos Byggmaker Flokkmann, mobil 751 13 533 eller e-post: [email protected] 

En stolt gjeng hos Byggmakker Flokkmann i Mosjøen mottar heder og diplom som årets Byggmakker. Foto: Tom Pike

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.

Byggmakker heier på Allsang på Grensen! Byggmakker

Byggmakker heier på Allsang på Grensen!

18.06.2019

Vi i Byggmakker ønsker også i år å heie litt ekstra på denne kjente og kjære folkefesten som har holdt på siden 2007. Allsang på Grensen 2019 spilles inn hver onsdag i sommer fra 26.juni - 7.august. Byggmakker deler ut billetter!