StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker Flokkmann i Mosjøen - Vant nasjonal kåring


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

I sterk konkurranse med nærmere 70 butikker fra hele landet gikk fredag kveld Byggmakker Flokkmann i Mosjøen til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette kom veldig overraskende sier daglig leder Tommy Teodorsen hos Byggmakker Flokkmann.

Ifølge Teodorsen oppnådde varehuset en omsetning på nær 98 millioner kroner i 2018. - Dette feirer vi med sjampanje, vin og godt selskap, sier Teodorsen.  Han trekker samtidig frem innsatsen til de ansatte.

- Vi hadde ikke fått til dette uten at alle drar i samme retning, sier en svært fornøyd Tommy Teodorsen. - De ansatte kommer til å bli veldig stolte over denne prisen, legger han til.

Byggmakker Flokkmann i Mosjøen har 23 medarbeidere.

Flott varehus

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

- Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har lagt spesielt vekt på at butikken har kjedens høyeste innkjøpslojalitet på 95,2 prosent, sa Gabrielsen under utdelingen.

Tommy Teodorsen mener selv at de vant prisen på bakgrunn av lojalitet, omsetningsvekst og inntjening i 2018.

-Dessuten er det et bra utvalg og en bra butikk, konstaterer han. Og det er en butikk med stolte og lange tradisjoner som har vært i drift i Mosjoen siden 1936.

 Teodorsen varsler ingen store endringer og fremover er planen å gjøre mye av det samme som før.

-Vi skal fortsette å gjøre det vi alltid har gjort og det er å drive en god butikk og yte god service, avslutter daglig leder Tommy Teodorsen.

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Daglig leder, Tommy Teodorsen hos Byggmaker Flokkmann, mobil 751 13 533 eller e-post: [email protected] 

Flokkmann_bilde.jpg

En stolt gjeng hos Byggmakker Flokkmann i Mosjøen mottar heder og diplom som årets Byggmakker. Foto: Tom Pike

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.