StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker Flokkmann i Mosjøen - Vant nasjonal kåring

I sterk konkurranse med nærmere 70 butikker fra hele landet gikk fredag kveld Byggmakker Flokkmann i Mosjøen til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette kom veldig overraskende sier daglig leder Tommy Teodorsen hos Byggmakker Flokkmann.

Ifølge Teodorsen oppnådde varehuset en omsetning på nær 98 millioner kroner i 2018. - Dette feirer vi med sjampanje, vin og godt selskap, sier Teodorsen.  Han trekker samtidig frem innsatsen til de ansatte.

- Vi hadde ikke fått til dette uten at alle drar i samme retning, sier en svært fornøyd Tommy Teodorsen. - De ansatte kommer til å bli veldig stolte over denne prisen, legger han til.

Byggmakker Flokkmann i Mosjøen har 23 medarbeidere.

Flott varehus

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

- Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har lagt spesielt vekt på at butikken har kjedens høyeste innkjøpslojalitet på 95,2 prosent, sa Gabrielsen under utdelingen.

Tommy Teodorsen mener selv at de vant prisen på bakgrunn av lojalitet, omsetningsvekst og inntjening i 2018.

-Dessuten er det et bra utvalg og en bra butikk, konstaterer han. Og det er en butikk med stolte og lange tradisjoner som har vært i drift i Mosjoen siden 1936.

 Teodorsen varsler ingen store endringer og fremover er planen å gjøre mye av det samme som før.

-Vi skal fortsette å gjøre det vi alltid har gjort og det er å drive en god butikk og yte god service, avslutter daglig leder Tommy Teodorsen.

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Daglig leder, Tommy Teodorsen hos Byggmaker Flokkmann, mobil 751 13 533 eller e-post: [email protected] 

En stolt gjeng hos Byggmakker Flokkmann i Mosjøen mottar heder og diplom som årets Byggmakker. Foto: Tom Pike

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø Byggmakker

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø

04.02.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen, omsatte for 7,8 milliarder kroner i 2020. Driftsresultatet endte på 316,6 millioner kroner, i et år med sterk organisk vekst og oppkjøp av Carlzen Fritzøe-kjeden.

Ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe Byggmakker

Ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe

28.01.2021

Kjell Vidar Dokken er ansatt som ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe Handel AS. Han overtar stillingen etter Cato Ness.