StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker først med fagbrev i salgsfaget

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Byggmakker blir første byggevarekjede som innfører en ordning med offentlig fagbrev i salgsfaget. – I Byggmakker legger vi stor vekt på å videreutvikle våre medarbeidere. Det handler både om å gi de mulighetene til å øke sin kompetanse, men også sørge for at de er best mulig skodd for å møte stadig mer kunnskapsrike kunder. Med fagbrev i salgsfaget får våre medarbeidere nå muligheten til å ta en offentlig godkjent utdanning innen fag som salg, service, markedsføring, økonomi og HMS, sier Kjededirektør Kari Moberg i Byggmakker Handel AS.

De senere årene har Byggmakker gjennom sin egen opplæringsordning BM akademiet gjennomført mer enn 200 ulike type salgskurs. Nå ønsker kjeden å ta dette et skritt videre og tilbyr nå alle ansatte å ta fagbrev i salgsfaget. – Fagbrevet er for de som har minst 60 måneders dokumentert og relevant erfaring fra salg- og servicebransjen. De som tar fagbrevet må gjennom 15 moduler som er tilgjengelig via en egen nettside. Alle får veiledning og oppfølging fra dedikert lærer. De må også drive selvstudier og levere oppgaver og caser relatert til sin egen butikk. For å få godkjent fagbrev må alle gjennom en teorieksamen og en praktisk fagprøve, sier Moberg.

Byggmakker best på kvalitet og service

I følge Moberg er de ansatte de beste kulturbærerne og de beste ambassadørene for kjedene. - Da må vi legge til rette for at de trives og blir stolte av arbeidsplassen sin. For Byggmakker handler derfor fagbrevet også om å tilby ansatte en mulighet til å videreutvikle seg, slik at de får formell kompetanse og kan klatre på karrierestigen. Vi tror dette også vil gi økt konkurransekraft ved at kundene vil oppleve å få en bedre handleopplevelse. Og dette har blitt mer krevende enn før. Kundene våre er mer opplyste enn noen gang. De har alle mulige kilder å orientere seg i, ikke minst gjennom nye digitale kanaler. Vår kundeinformasjon må derfor være best og den mest tilgjengelige i bransjen. Vi må kunne minst like mye om varene som kunden og ha folk med riktig erfaring og kunnskap. Vi må derfor konstant utvikle oss og trene på kundeopplevelsen. Derfor er fagbrevet i salgsfaget enn vinn-vinn situasjon, får både de ansatte, oss som selskap og ikke minst kundene våre, sier Moberg.

For nærmere informasjon, kontakt:

Kari Moberg
Kjededirektør i Byggmakker Handel AS 
Tlf 950 21 352.
E-post: [email protected]

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.