StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker investerer 55 millioner i Svolvær

Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær AS åpnet i dag offisielt sitt nye utvidede anlegg og som har kostet hele 55 millioner kroner. Nå får de et nytt lager på 1500 kvadratmeter og en butikk som er hele 400 kvadratmeter større. – Vi gleder oss stort til å ta i mot eksisterende og nye kunder i det nye flotte bygget, og særlig i en tid hvor vi opplever god vekst, sier daglig leder Pål Berg i Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær.

Allerede i november 2016 startet arbeidet med den omfattende oppgraderingen, og med god bistand fra Byggmakker-kjeden. Arbeidet har derfor stort sett gått på skinner og alle 20 medarbeidere har bistått med å få det hele klart til åpning. – Totalt sett får vi nå et anlegg på ca 4 000 kvadratmeter. Mellom de to byggene som butikken tidligere disponerte har vi fått et lager på 1500 kvadratmeter. Det nye lageret får en drive-inn slik at kundene kan hente varene tørrskodd. Nå kan vi friste med 1000 kvadratmeter mer lager enn tidligere og en ”ny” butikk som er hele 400 kvadratmeter større. Kundene vil nå oppleve å komme til et moderne anlegg med nødvendige fasiliteter som gjør handelen enklere. Og for de ansatte er denne oppgraderingen også positivt siden flere nå i større grad kan jobbe i tørre og fine forhold, sier Berg.

For salg- og markedsdirektør Kari Moberg i Byggmakker Handel AS er investeringen i Svolvær et eksempel på den positive utviklingen som skjer både hos Gunvald Johansen generelt og i Svolvær spesielt. Butikken hadde i 2017 en god omsetning på 54 millioner. Men den veksten som de nå opplever innen reiseliv, fører det til stor aktivitet innen blant annet hotellvirksomhet, og som de nyter godt av. I tillegg skjer det også mye spennende innenfor nybygg av boliger, både leilighetsbygg og eneboliger. Det er inspirerende å se hvordan Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær tar del i denne utviklingen. De forventer derfor en omsetning i 2018 på hele 60 millioner kroner, sier Moberg.  

Kari Moberg fra Byggmakker-kjeden sto for den offisielle åpningen av den nye butikken.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Pål Berg, daglig leder av Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær

Tlf 915 76 398 eller e-post: [email protected]

 ---------------------

Kari Moberg, salgs- og markedsdirektør i Byggmakker Handel AS

Tlf 950 21 352 eller e-post: [email protected]

 

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.