StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker investerer 55 millioner i Svolvær

Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær AS åpnet i dag offisielt sitt nye utvidede anlegg og som har kostet hele 55 millioner kroner. Nå får de et nytt lager på 1500 kvadratmeter og en butikk som er hele 400 kvadratmeter større. – Vi gleder oss stort til å ta i mot eksisterende og nye kunder i det nye flotte bygget, og særlig i en tid hvor vi opplever god vekst, sier daglig leder Pål Berg i Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær.

Allerede i november 2016 startet arbeidet med den omfattende oppgraderingen, og med god bistand fra Byggmakker-kjeden. Arbeidet har derfor stort sett gått på skinner og alle 20 medarbeidere har bistått med å få det hele klart til åpning. – Totalt sett får vi nå et anlegg på ca 4 000 kvadratmeter. Mellom de to byggene som butikken tidligere disponerte har vi fått et lager på 1500 kvadratmeter. Det nye lageret får en drive-inn slik at kundene kan hente varene tørrskodd. Nå kan vi friste med 1000 kvadratmeter mer lager enn tidligere og en ”ny” butikk som er hele 400 kvadratmeter større. Kundene vil nå oppleve å komme til et moderne anlegg med nødvendige fasiliteter som gjør handelen enklere. Og for de ansatte er denne oppgraderingen også positivt siden flere nå i større grad kan jobbe i tørre og fine forhold, sier Berg.

For salg- og markedsdirektør Kari Moberg i Byggmakker Handel AS er investeringen i Svolvær et eksempel på den positive utviklingen som skjer både hos Gunvald Johansen generelt og i Svolvær spesielt. Butikken hadde i 2017 en god omsetning på 54 millioner. Men den veksten som de nå opplever innen reiseliv, fører det til stor aktivitet innen blant annet hotellvirksomhet, og som de nyter godt av. I tillegg skjer det også mye spennende innenfor nybygg av boliger, både leilighetsbygg og eneboliger. Det er inspirerende å se hvordan Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær tar del i denne utviklingen. De forventer derfor en omsetning i 2018 på hele 60 millioner kroner, sier Moberg.  

Kari Moberg fra Byggmakker-kjeden sto for den offisielle åpningen av den nye butikken.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Pål Berg, daglig leder av Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær

Tlf 915 76 398 eller e-post: [email protected]

 ---------------------

Kari Moberg, salgs- og markedsdirektør i Byggmakker Handel AS

Tlf 950 21 352 eller e-post: [email protected]

 

Byggmakker styrker profflaget Byggmakker

Byggmakker styrker profflaget

16.11.2020

Byggmakker har ansatt Kjell Vidar Dokken som kunde- og salgsdirektør Proff. – Jeg er veldig glad for å få Kjell Vidar med på laget vårt. Med sin bakgrunn og erfaring innen salg blir han et viktig tilskudd for å videreutvikle Team Proff i Byggmakker, sier Raymond Gabrielsen, ansvarlig for Byggmakker i Norge.

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge Byggmakker

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge

28.09.2020

Hilde Kristoffersen er ansatt som ny administrerende direktør for Kesko Norge, en av Norges ledende aktører innen byggevarehandel, med sine 63 Byggmakker-butikker og 25 butikker knyttet til Carlsen Fritzøe. I tillegg eier og driver selskapet elektrogrossisten Onninen med sine 18 butikker.

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker  Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

01.07.2020

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.