StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker investerer 55 millioner i Svolvær


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær AS åpnet i dag offisielt sitt nye utvidede anlegg og som har kostet hele 55 millioner kroner. Nå får de et nytt lager på 1500 kvadratmeter og en butikk som er hele 400 kvadratmeter større. – Vi gleder oss stort til å ta i mot eksisterende og nye kunder i det nye flotte bygget, og særlig i en tid hvor vi opplever god vekst, sier daglig leder Pål Berg i Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær.

Allerede i november 2016 startet arbeidet med den omfattende oppgraderingen, og med god bistand fra Byggmakker-kjeden. Arbeidet har derfor stort sett gått på skinner og alle 20 medarbeidere har bistått med å få det hele klart til åpning. – Totalt sett får vi nå et anlegg på ca 4 000 kvadratmeter. Mellom de to byggene som butikken tidligere disponerte har vi fått et lager på 1500 kvadratmeter. Det nye lageret får en drive-inn slik at kundene kan hente varene tørrskodd. Nå kan vi friste med 1000 kvadratmeter mer lager enn tidligere og en ”ny” butikk som er hele 400 kvadratmeter større. Kundene vil nå oppleve å komme til et moderne anlegg med nødvendige fasiliteter som gjør handelen enklere. Og for de ansatte er denne oppgraderingen også positivt siden flere nå i større grad kan jobbe i tørre og fine forhold, sier Berg.

For salg- og markedsdirektør Kari Moberg i Byggmakker Handel AS er investeringen i Svolvær et eksempel på den positive utviklingen som skjer både hos Gunvald Johansen generelt og i Svolvær spesielt. Butikken hadde i 2017 en god omsetning på 54 millioner. Men den veksten som de nå opplever innen reiseliv, fører det til stor aktivitet innen blant annet hotellvirksomhet, og som de nyter godt av. I tillegg skjer det også mye spennende innenfor nybygg av boliger, både leilighetsbygg og eneboliger. Det er inspirerende å se hvordan Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær tar del i denne utviklingen. De forventer derfor en omsetning i 2018 på hele 60 millioner kroner, sier Moberg.  

Kari Moberg fra Byggmakker-kjeden sto for den offisielle åpningen av den nye butikken.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Pål Berg, daglig leder av Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær

Tlf 915 76 398 eller e-post: [email protected]

 ---------------------

Kari Moberg, salgs- og markedsdirektør i Byggmakker Handel AS

Tlf 950 21 352 eller e-post: [email protected]

 

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.