StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker investerer 55 millioner i Svolvær

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær AS åpnet i dag offisielt sitt nye utvidede anlegg og som har kostet hele 55 millioner kroner. Nå får de et nytt lager på 1500 kvadratmeter og en butikk som er hele 400 kvadratmeter større. – Vi gleder oss stort til å ta i mot eksisterende og nye kunder i det nye flotte bygget, og særlig i en tid hvor vi opplever god vekst, sier daglig leder Pål Berg i Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær.

Allerede i november 2016 startet arbeidet med den omfattende oppgraderingen, og med god bistand fra Byggmakker-kjeden. Arbeidet har derfor stort sett gått på skinner og alle 20 medarbeidere har bistått med å få det hele klart til åpning. – Totalt sett får vi nå et anlegg på ca 4 000 kvadratmeter. Mellom de to byggene som butikken tidligere disponerte har vi fått et lager på 1500 kvadratmeter. Det nye lageret får en drive-inn slik at kundene kan hente varene tørrskodd. Nå kan vi friste med 1000 kvadratmeter mer lager enn tidligere og en ”ny” butikk som er hele 400 kvadratmeter større. Kundene vil nå oppleve å komme til et moderne anlegg med nødvendige fasiliteter som gjør handelen enklere. Og for de ansatte er denne oppgraderingen også positivt siden flere nå i større grad kan jobbe i tørre og fine forhold, sier Berg.

For salg- og markedsdirektør Kari Moberg i Byggmakker Handel AS er investeringen i Svolvær et eksempel på den positive utviklingen som skjer både hos Gunvald Johansen generelt og i Svolvær spesielt. Butikken hadde i 2017 en god omsetning på 54 millioner. Men den veksten som de nå opplever innen reiseliv, fører det til stor aktivitet innen blant annet hotellvirksomhet, og som de nyter godt av. I tillegg skjer det også mye spennende innenfor nybygg av boliger, både leilighetsbygg og eneboliger. Det er inspirerende å se hvordan Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær tar del i denne utviklingen. De forventer derfor en omsetning i 2018 på hele 60 millioner kroner, sier Moberg.  

Kari Moberg fra Byggmakker-kjeden sto for den offisielle åpningen av den nye butikken.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Pål Berg, daglig leder av Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær

Tlf 915 76 398 eller e-post: [email protected]

 ---------------------

Kari Moberg, salgs- og markedsdirektør i Byggmakker Handel AS

Tlf 950 21 352 eller e-post: [email protected]

 

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.