StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker investerer nær 200 millioner i nye bygg


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Byggmakker åpner i dag en ny butikk på Helgelandskysten. Byggmakker Lurøy, avdeling Lovund blir på 1000 m2 og skal dekke behovet for byggevarer til en sterkt voksende maritim næring innen fiske og havbruk. – Åpningen av den nye butikken illustrerer den store aktiviteten i Byggmakker for tiden. Samlet sett investeres det nær 200 millioner kroner i nye bygg, med både butikker og trelastlager, sier salgs- og markedsdirektør Kari Moberg i Byggmakker Handel AS.

På tradisjonelt vis ble den nye butikken til Byggmakker på Lovund i dag åpnet ved å sage over en trestokk. Eier av Lurøy Byggevare AS, Ole Kristian Johannessen, kunne stolt ønske nye kunder velkommen til den nye Byggmakker-butikken. - Vi har allerede en butikk på Onøy, men vi har et næringsliv i området som vokser, ikke minst innen maritim sektor, så vi ser derfor potensialet i denne butikken på Lovund. Med hjelp fra dyktige leverandører kan vi nå tilby næringslivet et stort sortiment, ikke minst innen byggevarer, trelast, maling og rør. Johannessen forteller også at de har videre ekspansjonsplaner, uten å kunne røpe detaljene.

Sterk vekst i Byggmakker

I følge Kari Moberg er det for tiden stor aktivitet blant medlemmene i Byggmakker. – Det er virkelig motiverende å ta del i alt som skjer nå og det krever høyt engasjement. Det er ikke så rart siden vi har gjort et overslag over alle investeringene som nå gjøres i nye bygg, butikker, trelast og lagerlokaler. Samlet sett investeres det nå for nærmere 200 millioner kroner i Byggmakker. Det er et synlig tegn på god aktivitet og sterk tro på både markedsutviklingen og kjeden.

Ny medlemmer og nye butikker

- For få uker siden åpnet vi ny butikk på 1800 m2 i Lærdal. Den butikken krevde en investering på nær 15 millioner kroner. Tidligere i år ble det kjent at Rissa Byggevarer ble overtatt av Byggmakker Gipling AS. Den tidligere Montér-butikken vil 1. oktober i år fremstå i ny Byggmakker-drakt. I Tana er det blitt investert nær 10 millioner i ny butikk til 2 500 m2 og som vil stå klar til 1. september i år. I Svolvær investeres det nær 60 millioner i en totalrenovering, med både ny butikk, lager og inngangsparti. Alt skal stå ferdig til 1. april neste år. Byggmakker Hønefoss skal investere mellom 50-70 millioner kroner i ny tomt. Men vi har flere ting på gang, blant annet investeres det i nye bygg på både Bytås og i Leknes. Vi er helt overbevist om at disse investeringene er nødvendig, både for å ta opp konkurransen i markedet og for å ta del i en både voksende BAE-næring og oppussingsmarkedet, sier Moberg.

For nærmere informasjon, kontakt:

Kari Moberg
Kjededirektør i Byggmakker Handel AS 
Tlf 950 21 352.
E-post: [email protected]

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.