StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker investerer nær 200 millioner i nye bygg

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Byggmakker åpner i dag en ny butikk på Helgelandskysten. Byggmakker Lurøy, avdeling Lovund blir på 1000 m2 og skal dekke behovet for byggevarer til en sterkt voksende maritim næring innen fiske og havbruk. – Åpningen av den nye butikken illustrerer den store aktiviteten i Byggmakker for tiden. Samlet sett investeres det nær 200 millioner kroner i nye bygg, med både butikker og trelastlager, sier salgs- og markedsdirektør Kari Moberg i Byggmakker Handel AS.

På tradisjonelt vis ble den nye butikken til Byggmakker på Lovund i dag åpnet ved å sage over en trestokk. Eier av Lurøy Byggevare AS, Ole Kristian Johannessen, kunne stolt ønske nye kunder velkommen til den nye Byggmakker-butikken. - Vi har allerede en butikk på Onøy, men vi har et næringsliv i området som vokser, ikke minst innen maritim sektor, så vi ser derfor potensialet i denne butikken på Lovund. Med hjelp fra dyktige leverandører kan vi nå tilby næringslivet et stort sortiment, ikke minst innen byggevarer, trelast, maling og rør. Johannessen forteller også at de har videre ekspansjonsplaner, uten å kunne røpe detaljene.

Sterk vekst i Byggmakker

I følge Kari Moberg er det for tiden stor aktivitet blant medlemmene i Byggmakker. – Det er virkelig motiverende å ta del i alt som skjer nå og det krever høyt engasjement. Det er ikke så rart siden vi har gjort et overslag over alle investeringene som nå gjøres i nye bygg, butikker, trelast og lagerlokaler. Samlet sett investeres det nå for nærmere 200 millioner kroner i Byggmakker. Det er et synlig tegn på god aktivitet og sterk tro på både markedsutviklingen og kjeden.

Ny medlemmer og nye butikker

- For få uker siden åpnet vi ny butikk på 1800 m2 i Lærdal. Den butikken krevde en investering på nær 15 millioner kroner. Tidligere i år ble det kjent at Rissa Byggevarer ble overtatt av Byggmakker Gipling AS. Den tidligere Montér-butikken vil 1. oktober i år fremstå i ny Byggmakker-drakt. I Tana er det blitt investert nær 10 millioner i ny butikk til 2 500 m2 og som vil stå klar til 1. september i år. I Svolvær investeres det nær 60 millioner i en totalrenovering, med både ny butikk, lager og inngangsparti. Alt skal stå ferdig til 1. april neste år. Byggmakker Hønefoss skal investere mellom 50-70 millioner kroner i ny tomt. Men vi har flere ting på gang, blant annet investeres det i nye bygg på både Bytås og i Leknes. Vi er helt overbevist om at disse investeringene er nødvendig, både for å ta opp konkurransen i markedet og for å ta del i en både voksende BAE-næring og oppussingsmarkedet, sier Moberg.

For nærmere informasjon, kontakt:

Kari Moberg
Kjededirektør i Byggmakker Handel AS 
Tlf 950 21 352.
E-post: [email protected]

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker  Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

01.07.2020

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.