StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker investerer nær 200 millioner i nye bygg

Byggmakker åpner i dag en ny butikk på Helgelandskysten. Byggmakker Lurøy, avdeling Lovund blir på 1000 m2 og skal dekke behovet for byggevarer til en sterkt voksende maritim næring innen fiske og havbruk. – Åpningen av den nye butikken illustrerer den store aktiviteten i Byggmakker for tiden. Samlet sett investeres det nær 200 millioner kroner i nye bygg, med både butikker og trelastlager, sier salgs- og markedsdirektør Kari Moberg i Byggmakker Handel AS.

På tradisjonelt vis ble den nye butikken til Byggmakker på Lovund i dag åpnet ved å sage over en trestokk. Eier av Lurøy Byggevare AS, Ole Kristian Johannessen, kunne stolt ønske nye kunder velkommen til den nye Byggmakker-butikken. - Vi har allerede en butikk på Onøy, men vi har et næringsliv i området som vokser, ikke minst innen maritim sektor, så vi ser derfor potensialet i denne butikken på Lovund. Med hjelp fra dyktige leverandører kan vi nå tilby næringslivet et stort sortiment, ikke minst innen byggevarer, trelast, maling og rør. Johannessen forteller også at de har videre ekspansjonsplaner, uten å kunne røpe detaljene.

Sterk vekst i Byggmakker

I følge Kari Moberg er det for tiden stor aktivitet blant medlemmene i Byggmakker. – Det er virkelig motiverende å ta del i alt som skjer nå og det krever høyt engasjement. Det er ikke så rart siden vi har gjort et overslag over alle investeringene som nå gjøres i nye bygg, butikker, trelast og lagerlokaler. Samlet sett investeres det nå for nærmere 200 millioner kroner i Byggmakker. Det er et synlig tegn på god aktivitet og sterk tro på både markedsutviklingen og kjeden.

Ny medlemmer og nye butikker

- For få uker siden åpnet vi ny butikk på 1800 m2 i Lærdal. Den butikken krevde en investering på nær 15 millioner kroner. Tidligere i år ble det kjent at Rissa Byggevarer ble overtatt av Byggmakker Gipling AS. Den tidligere Montér-butikken vil 1. oktober i år fremstå i ny Byggmakker-drakt. I Tana er det blitt investert nær 10 millioner i ny butikk til 2 500 m2 og som vil stå klar til 1. september i år. I Svolvær investeres det nær 60 millioner i en totalrenovering, med både ny butikk, lager og inngangsparti. Alt skal stå ferdig til 1. april neste år. Byggmakker Hønefoss skal investere mellom 50-70 millioner kroner i ny tomt. Men vi har flere ting på gang, blant annet investeres det i nye bygg på både Bytås og i Leknes. Vi er helt overbevist om at disse investeringene er nødvendig, både for å ta opp konkurransen i markedet og for å ta del i en både voksende BAE-næring og oppussingsmarkedet, sier Moberg.

For nærmere informasjon, kontakt:

Kari Moberg
Kjededirektør i Byggmakker Handel AS 
Tlf 950 21 352.
E-post: [email protected]

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.