StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker kåret årets leverandører

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

I forbindelse med Byggmakker forum 2018 ble prisen for årets leverandører utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk i år ESSVE og HABO til topp. – Vi vet at alle våre leverandører jobber knallhardt hver eneste dag for å levere til våre forventninger. Da er det ekstra hyggelig å dele ut en pris til de som klart å levere det lille ekstra, og som det derfor er ekstra motiverende å gi en anerkjennelse, sier kommersiell direktør Bård Løkke i Byggmakker.

Kriteriene for å bli valgt som årets leverandør er tilbakemeldinger til Byggmakker knyttet til oppfølging, hvordan leverandørene bistår i proffmarkedet sammen med Byggmakker, konkurransedyktige priser, pålitelig levering, reklamasjonsbehandling, kompetanse og kvalitet på produktene. – I Byggmakker legger vi sterk vekt på kundefokus og kvalitet i alt vi foretar oss. Derfor stiller vi også strenge krav til våre leverandører. Når de da oppfyller kravene og bidrar til å gjøre det enklere for våre kunder, fortjener de stor honnør for innsatsen, sier Løkke.

ESSVE på topp

I stor klasse gikk leverandørprisen i år til den ledende aktøren i Norge på festemidler, ESSVE. – I et marked som blir stadig mer konkurransepreget, og hvor du må kjempe hver eneste dag for å levere på blant annet pris, tjenester, levering, service og konsepter er det veldig inspirerende å ta i mot slike priser. De betyr veldig mye for alle våre medarbeidere som nærmest 24/7 står på for å levere varene ut til butikkene i Byggmakker. Nettopp fordi markedet er preget av tøff konkurranse er det ekstra motiverende å både skape gode resultater og å gjøre det i partnerskap med en kunde som Byggmakker, sier daglig leder Morten Bredesen i ESSVE.

ESSVE ble årets leverandør, stor klasse. Foto: Kilian Munch

HABO med gjev pris

I gruppen årets leverandør liten klasse gikk HABO av med seieren. – Dette var skikkelig moro og helt klart årets høydepunkt. Og det er ekstra stort siden det er første gangen vi vinner denne prisen hos Byggmakker. Det å vinne denne prisen er veldig inspirerende for våre medarbeidere fordi de opplever at de blir sett og satt pris på. Jeg vet at de står på hver eneste dag og driver kontinuerlig oppfølging av hver enkelt butikk. Det er en grundighet i alt de gjør og som står for det de sier. Jeg er skikkelig stolt av dem, sier salgssjef Eirik Grøseth i HABO.

HABO ble årets leverandør, liten klasse. Foto: Kilian Munch

For nærmere informasjon, kontakt Morten Bredesen, daglig leder i ESSVE, tel 91 32 14 41 eller [email protected] Eirik Grøseth, salgssjef i HABO, tel 995 35 030 eller [email protected]

Norgips ble kåret til årets utstiller. Foto: Kilian Munch

Effektivt og enkelt uten plugg Byggmakker

Effektivt og enkelt uten plugg

20.04.2020

Lettbetongskruen fra ESSVE trenger ikke forboring. I ulike lengder og tykkelser vil denne skruen forenkle og effektivisere din hverdag.

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue Byggmakker

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue

26.03.2020

Denne karmskruen halverer monteringstiden og kan brukes i alt fra tre og stål til betong, Leca og tegl. Her kan du lese om Programa Karmfix fra ESSVE.

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis   Byggmakker

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis

24.03.2020

Da Kine og Tom bygget drømmeterrassen hadde de ett krav: Barna skulle få boltre seg fritt – uten sko på beina. Løsningen ble 8000 usynlige skruer.

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker  Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

01.07.2020

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.