StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker kåret årets leverandører


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

I forbindelse med Byggmakker forum 2018 ble prisen for årets leverandører utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk i år ESSVE og HABO til topp. – Vi vet at alle våre leverandører jobber knallhardt hver eneste dag for å levere til våre forventninger. Da er det ekstra hyggelig å dele ut en pris til de som klart å levere det lille ekstra, og som det derfor er ekstra motiverende å gi en anerkjennelse, sier kommersiell direktør Bård Løkke i Byggmakker.

Kriteriene for å bli valgt som årets leverandør er tilbakemeldinger til Byggmakker knyttet til oppfølging, hvordan leverandørene bistår i proffmarkedet sammen med Byggmakker, konkurransedyktige priser, pålitelig levering, reklamasjonsbehandling, kompetanse og kvalitet på produktene. – I Byggmakker legger vi sterk vekt på kundefokus og kvalitet i alt vi foretar oss. Derfor stiller vi også strenge krav til våre leverandører. Når de da oppfyller kravene og bidrar til å gjøre det enklere for våre kunder, fortjener de stor honnør for innsatsen, sier Løkke.

ESSVE på topp

I stor klasse gikk leverandørprisen i år til den ledende aktøren i Norge på festemidler, ESSVE. – I et marked som blir stadig mer konkurransepreget, og hvor du må kjempe hver eneste dag for å levere på blant annet pris, tjenester, levering, service og konsepter er det veldig inspirerende å ta i mot slike priser. De betyr veldig mye for alle våre medarbeidere som nærmest 24/7 står på for å levere varene ut til butikkene i Byggmakker. Nettopp fordi markedet er preget av tøff konkurranse er det ekstra motiverende å både skape gode resultater og å gjøre det i partnerskap med en kunde som Byggmakker, sier daglig leder Morten Bredesen i ESSVE.

ESSVE ble årets leverandør, stor klasse. Foto: Kilian Munch

HABO med gjev pris

I gruppen årets leverandør liten klasse gikk HABO av med seieren. – Dette var skikkelig moro og helt klart årets høydepunkt. Og det er ekstra stort siden det er første gangen vi vinner denne prisen hos Byggmakker. Det å vinne denne prisen er veldig inspirerende for våre medarbeidere fordi de opplever at de blir sett og satt pris på. Jeg vet at de står på hver eneste dag og driver kontinuerlig oppfølging av hver enkelt butikk. Det er en grundighet i alt de gjør og som står for det de sier. Jeg er skikkelig stolt av dem, sier salgssjef Eirik Grøseth i HABO.

HABO ble årets leverandør, liten klasse. Foto: Kilian Munch

For nærmere informasjon, kontakt Morten Bredesen, daglig leder i ESSVE, tel 91 32 14 41 eller [email protected] Eirik Grøseth, salgssjef i HABO, tel 995 35 030 eller [email protected]

Norgips ble kåret til årets utstiller. Foto: Kilian Munch

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis   Byggmakker

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis

24.03.2020

Da Kine og Tom bygget drømmeterrassen hadde de ett krav: Barna skulle få boltre seg fritt – uten sko på beina. Løsningen ble 8000 usynlige skruer.

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker  Byggmakker

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker

09.04.2018

Ønsker du å gå en flisefri sommer i møte på terrassen? Da anbefaler vi deg å bruke HDS fra Essve, et genialt system for skjult innfestning. Med HDS er det enklere å bygge terrasse, samtidig som terrassen får et luksuriøst preg uten synlige skruer eller sprekker.

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser Byggmakker

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser

09.03.2018

– For meg som håndverker er det gøy å se et flott terrassegulv hvor du slipper å oppleve at treverket flises opp av skruer, sier tømrer Helge Rognes.

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.