StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker kåret årets leverandører

I forbindelse med Byggmakker forum 2018 ble prisen for årets leverandører utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk i år ESSVE og HABO til topp. – Vi vet at alle våre leverandører jobber knallhardt hver eneste dag for å levere til våre forventninger. Da er det ekstra hyggelig å dele ut en pris til de som klart å levere det lille ekstra, og som det derfor er ekstra motiverende å gi en anerkjennelse, sier kommersiell direktør Bård Løkke i Byggmakker.

Kriteriene for å bli valgt som årets leverandør er tilbakemeldinger til Byggmakker knyttet til oppfølging, hvordan leverandørene bistår i proffmarkedet sammen med Byggmakker, konkurransedyktige priser, pålitelig levering, reklamasjonsbehandling, kompetanse og kvalitet på produktene. – I Byggmakker legger vi sterk vekt på kundefokus og kvalitet i alt vi foretar oss. Derfor stiller vi også strenge krav til våre leverandører. Når de da oppfyller kravene og bidrar til å gjøre det enklere for våre kunder, fortjener de stor honnør for innsatsen, sier Løkke.

ESSVE på topp

I stor klasse gikk leverandørprisen i år til den ledende aktøren i Norge på festemidler, ESSVE. – I et marked som blir stadig mer konkurransepreget, og hvor du må kjempe hver eneste dag for å levere på blant annet pris, tjenester, levering, service og konsepter er det veldig inspirerende å ta i mot slike priser. De betyr veldig mye for alle våre medarbeidere som nærmest 24/7 står på for å levere varene ut til butikkene i Byggmakker. Nettopp fordi markedet er preget av tøff konkurranse er det ekstra motiverende å både skape gode resultater og å gjøre det i partnerskap med en kunde som Byggmakker, sier daglig leder Morten Bredesen i ESSVE.

ESSVE ble årets leverandør, stor klasse. Foto: Kilian Munch

HABO med gjev pris

I gruppen årets leverandør liten klasse gikk HABO av med seieren. – Dette var skikkelig moro og helt klart årets høydepunkt. Og det er ekstra stort siden det er første gangen vi vinner denne prisen hos Byggmakker. Det å vinne denne prisen er veldig inspirerende for våre medarbeidere fordi de opplever at de blir sett og satt pris på. Jeg vet at de står på hver eneste dag og driver kontinuerlig oppfølging av hver enkelt butikk. Det er en grundighet i alt de gjør og som står for det de sier. Jeg er skikkelig stolt av dem, sier salgssjef Eirik Grøseth i HABO.

HABO ble årets leverandør, liten klasse. Foto: Kilian Munch

For nærmere informasjon, kontakt Morten Bredesen, daglig leder i ESSVE, tel 91 32 14 41 eller [email protected] Eirik Grøseth, salgssjef i HABO, tel 995 35 030 eller [email protected]

Norgips ble kåret til årets utstiller. Foto: Kilian Munch

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker  Byggmakker

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker

09.04.2018

Ønsker du å gå en flisefri sommer i møte på terrassen? Da anbefaler vi deg å bruke HDS fra Essve, et genialt system for skjult innfestning. Med HDS er det enklere å bygge terrasse, samtidig som terrassen får et luksuriøst preg uten synlige skruer eller sprekker.

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser Byggmakker

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser

09.03.2018

– For meg som håndverker er det gøy å se et flott terrassegulv hvor du slipper å oppleve at treverket flises opp av skruer, sier tømrer Helge Rognes.

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.