StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker kåret årets leverandører

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

I forbindelse med Byggmakker forum 2018 ble prisen for årets leverandører utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk i år ESSVE og HABO til topp. – Vi vet at alle våre leverandører jobber knallhardt hver eneste dag for å levere til våre forventninger. Da er det ekstra hyggelig å dele ut en pris til de som klart å levere det lille ekstra, og som det derfor er ekstra motiverende å gi en anerkjennelse, sier kommersiell direktør Bård Løkke i Byggmakker.

Kriteriene for å bli valgt som årets leverandør er tilbakemeldinger til Byggmakker knyttet til oppfølging, hvordan leverandørene bistår i proffmarkedet sammen med Byggmakker, konkurransedyktige priser, pålitelig levering, reklamasjonsbehandling, kompetanse og kvalitet på produktene. – I Byggmakker legger vi sterk vekt på kundefokus og kvalitet i alt vi foretar oss. Derfor stiller vi også strenge krav til våre leverandører. Når de da oppfyller kravene og bidrar til å gjøre det enklere for våre kunder, fortjener de stor honnør for innsatsen, sier Løkke.

ESSVE på topp

I stor klasse gikk leverandørprisen i år til den ledende aktøren i Norge på festemidler, ESSVE. – I et marked som blir stadig mer konkurransepreget, og hvor du må kjempe hver eneste dag for å levere på blant annet pris, tjenester, levering, service og konsepter er det veldig inspirerende å ta i mot slike priser. De betyr veldig mye for alle våre medarbeidere som nærmest 24/7 står på for å levere varene ut til butikkene i Byggmakker. Nettopp fordi markedet er preget av tøff konkurranse er det ekstra motiverende å både skape gode resultater og å gjøre det i partnerskap med en kunde som Byggmakker, sier daglig leder Morten Bredesen i ESSVE.

ESSVE ble årets leverandør, stor klasse. Foto: Kilian Munch

HABO med gjev pris

I gruppen årets leverandør liten klasse gikk HABO av med seieren. – Dette var skikkelig moro og helt klart årets høydepunkt. Og det er ekstra stort siden det er første gangen vi vinner denne prisen hos Byggmakker. Det å vinne denne prisen er veldig inspirerende for våre medarbeidere fordi de opplever at de blir sett og satt pris på. Jeg vet at de står på hver eneste dag og driver kontinuerlig oppfølging av hver enkelt butikk. Det er en grundighet i alt de gjør og som står for det de sier. Jeg er skikkelig stolt av dem, sier salgssjef Eirik Grøseth i HABO.

HABO ble årets leverandør, liten klasse. Foto: Kilian Munch

For nærmere informasjon, kontakt Morten Bredesen, daglig leder i ESSVE, tel 91 32 14 41 eller [email protected] Eirik Grøseth, salgssjef i HABO, tel 995 35 030 eller [email protected]

Norgips ble kåret til årets utstiller. Foto: Kilian Munch

Effektivt og enkelt uten plugg Byggmakker

Effektivt og enkelt uten plugg

20.04.2020

Lettbetongskruen fra ESSVE trenger ikke forboring. I ulike lengder og tykkelser vil denne skruen forenkle og effektivisere din hverdag.

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue Byggmakker

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue

26.03.2020

Denne karmskruen halverer monteringstiden og kan brukes i alt fra tre og stål til betong, Leca og tegl. Her kan du lese om Programa Karmfix fra ESSVE.

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis   Byggmakker

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis

24.03.2020

Da Kine og Tom bygget drømmeterrassen hadde de ett krav: Barna skulle få boltre seg fritt – uten sko på beina. Løsningen ble 8000 usynlige skruer.

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.