StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker kåret årets leverandører

I forbindelse med Byggmakker forum 2019 ble prisen for årets leverandører utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk i år Hey`di og Isola til topps. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker fordi i et så konkurransedrevet marked må vi ha samarbeidspartnere som yter det lille ekstra, hver dag. Da er det også ekstra hyggelig å gi et anerkjennende klapp på skulderen til de som gjør det, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Kriteriene for å bli valgt som årets leverandør er tilbakemeldinger til Byggmakker knyttet til oppfølging, hvordan leverandørene bistår i proffmarkedet sammen med Byggmakker, konkurransedyktige priser, pålitelig levering, reklamasjonsbehandling, kompetanse og kvalitet på produktene. – I Byggmakker legger vi stor vekt på kundefokus og kvalitet i alt vi foretar oss. Derfor stiller vi også strenge krav til våre leverandører. Når de da oppfyller kravene og bidrar til å gjøre det enklere for våre kunder, fortjener de stor honnør for innsatsen, sier Løkke.

Isola til topps

I stor klasse gikk leverandørprisen i år til Isola.

-Det var ekstremt hyggelig og veldig overraskende å bli valgt til årets leverandør, sier en stolt salgsdirektør Oscar Kristiansen i Isola. Kristiansen påpeker at det er veldig mange andre dyktige leverandører og at prisen derfor henger svært høyt.

Selv tror han noe av årsaken til suksessen er at de har jobbet mye med konseptutvikling i 2018 og har spesielt rettet seg mot proffmarkedet. I 2018 har Isola dessuten hatt god vekst.

En glad gjeng fra ISOLA ble årets leverandør, stor klasse. Foto: Tom Pike

Bra marked

-Markedet har vært bra i 2018, sier han.

Isola har 270 ansatte med hovedkontor i Porsgrunn.

– På mange måter er det veldig spesielt at vi er den eneste norske produksjonsbedriften som produserer våre type produkter til byggmarkedet. Da er det jo ekstra gøy at vi klarer å nå frem, sier Kristiansen.

Han forteller at Isola har vært leverandør til Byggmaker i mange år, og at Byggmaker er en viktig samarbeidspartner.

Ifølge Kristiansen er også de ansatte veldig stolte over kåringen. Planene fremover er å holde trykket oppe.

-Planen er å videreutvikle Isola og å fortsette på den reisen som vi har startet, avslutter Oscar Kristiansen

Hey`di – stolt prisvinner

I gruppen årets leverandør liten klasse gikk Hey`di av med seieren.

– Dette var utrolig morsomt, sier Kristin Mobakk, Key Account Manager i Hey`di AS. Det er alltid hyggelig å få tilbakemeldinger fra butikkene og kjeden at de setter pris på jobben vi gjør.

Hun berømmer samarbeidet med Byggmakker.

-Vi har lange tradisjoner med Byggmakker, vi har hatt et godt samarbeid i mange år. I Hey’di AS har vi alltid hatt stor tro på og investert mye i selgere og utvikling av salgsavdelingen, forteller Kristin Mobakk.

-Vi er lytter øre når administrerede direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmaker Handel og kjededirektør Raymond Gabrielsen ber om leverandørenes hjelp og fokus rundt kompetanseheving ute i butikkene.  Det er derfor veldig hyggelig for oss i Hey’di AS og få anerkjennelse for denne innsatsen. Det inspirerer til å bli enda bedre fremover. Vi tror på uttalte mål, og vi lover å heve listen enda høyere i året som kommer, sier hun.

Hey`di ble årets leverandør, liten klasse. Foto: Tom Pike

Godt år

Ifølge Kristin Mobakk var 2018 et godt år for bedriften som opplevde god vekst både i proff- og privatmarkedet. Spesielt proffsegmentet har trukket volumet opp, forteller hun.

- I 2018 feiret vi vårt 50 års jubileum, så vi er en solid aktør som både utvikler, produserer og selger våre produkter i Norge. Vi har en innovativ produktutvikling som gjør oss til en spennende samarbeidspartner, sier hun. - Fokus fremover blir å konseptualisere våre innovasjoner, og få de ut i butikk som nettopp forståelige konsept, legger Mobakk til.

Ett av målene er nettopp å være best i butikk i årene som kommer.

- Våre produkter og vår kategori, skal inspirere både proff og forbruker, og «Vi heier også på den som begynner.»

Tilsammen er det 60 ansatte i Hey`di og Mobakk gleder seg til å dele den gode nyheten med alle sine kollegaer.

Og i anledning utmerkelsen vil det også bli en feiring av de ansattes innsats.

– Jeg tror nok vi må feire dette med en kake på kontoret, smiler Kristin Mobakk.

For nærmere informasjon, kontakt

Oscar Kristansen, salsgsdir i ISOLA, tel 901 26 787 eller e-post: [email protected] 

Kundeansvarlig Kristin Mobakkl i Hey`di, tel 41034333 eller e-post [email protected] 

 

Moeleven ble kåret til årets utstiller. Foto: Tom Pike

 

 

 

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.