StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med leveranseavtale til Idéhus


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


I 2018 inngikk BoligPartner et strategisk samarbeid med Byggmakker omkring suppleringskjøp og ROT-markedet. Nå har Boligpartner Konsern AS kjøpt majoriteten (51 %) av aksjene i Idéhus. - Gjennom oppkjøpet får de 75 Idéhus-forhandlerne nå muligheten til å tiltre avtalen med Byggmakker, noe som vil gi oss en betydelig omsetningsøkning, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

Som følge av oppkjøpet har alle forhandlere i Idéhus fått muligheten til å handle på den inngåtte avtalen Byggmakker har om leveranser til Boligpartner. - For Boligpartner har to faktorer vært avgjørende ved valget av leverandør av byggevarer: Bedre betingelser, samt en klar forenkling av samhandlingen med leverandørene. Byggmakker har gjennom BM Portalen tilrettelagt teknologisk for enklere bestillinger, større fleksibilitet i bestilling og logistikk, samt prising av varene som tar hensyn til ulike logistikkløsninger, sier Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i Boligpartner AS.

Avtalen mellom Byggmakker og Boligpartner, og som nå også omfatter Idéhus, gjelder kjøp av materialer til alle typer leveranser på byggeplass.

– Jeg er veldig stolt over at BoligPartner har valgt Byggmakker som sin leverandør, også til Idehus. Det er en betydelig anerkjennelse til særlig den jobben vi har gjort de senere årene med å videreutvikle våre teknologiske leveranseløsninger. Jeg ser frem til å samarbeide nærmere med alle 75 forhandlere i Idéhus-systemet som nå får muligheten til å benytte seg av avtalen. Det er frivillig å benytte den, men vi er sikre på at det store flertallet knytter seg opp til avtalen. Avtalen gjelder både for store leveranser fra fabrikk og leveranser fra våre lager, sier Gabrielsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, kjededirektør i Byggmakker Handel AS, tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i Boligpartner AS, tlf: 408 67 042 eller e-post: [email protected] 

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.