StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med leveranseavtale til Idéhus

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

I 2018 inngikk BoligPartner et strategisk samarbeid med Byggmakker omkring suppleringskjøp og ROT-markedet. Nå har Boligpartner Konsern AS kjøpt majoriteten (51 %) av aksjene i Idéhus. - Gjennom oppkjøpet får de 75 Idéhus-forhandlerne nå muligheten til å tiltre avtalen med Byggmakker, noe som vil gi oss en betydelig omsetningsøkning, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

Som følge av oppkjøpet har alle forhandlere i Idéhus fått muligheten til å handle på den inngåtte avtalen Byggmakker har om leveranser til Boligpartner. - For Boligpartner har to faktorer vært avgjørende ved valget av leverandør av byggevarer: Bedre betingelser, samt en klar forenkling av samhandlingen med leverandørene. Byggmakker har gjennom BM Portalen tilrettelagt teknologisk for enklere bestillinger, større fleksibilitet i bestilling og logistikk, samt prising av varene som tar hensyn til ulike logistikkløsninger, sier Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i Boligpartner AS.

Avtalen mellom Byggmakker og Boligpartner, og som nå også omfatter Idéhus, gjelder kjøp av materialer til alle typer leveranser på byggeplass.

– Jeg er veldig stolt over at BoligPartner har valgt Byggmakker som sin leverandør, også til Idehus. Det er en betydelig anerkjennelse til særlig den jobben vi har gjort de senere årene med å videreutvikle våre teknologiske leveranseløsninger. Jeg ser frem til å samarbeide nærmere med alle 75 forhandlere i Idéhus-systemet som nå får muligheten til å benytte seg av avtalen. Det er frivillig å benytte den, men vi er sikre på at det store flertallet knytter seg opp til avtalen. Avtalen gjelder både for store leveranser fra fabrikk og leveranser fra våre lager, sier Gabrielsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, kjededirektør i Byggmakker Handel AS, tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i Boligpartner AS, tlf: 408 67 042 eller e-post: [email protected] 

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.