StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med leveranseavtale til Idéhus

I 2018 inngikk BoligPartner et strategisk samarbeid med Byggmakker omkring suppleringskjøp og ROT-markedet. Nå har Boligpartner Konsern AS kjøpt majoriteten (51 %) av aksjene i Idéhus. - Gjennom oppkjøpet får de 75 Idéhus-forhandlerne nå muligheten til å tiltre avtalen med Byggmakker, noe som vil gi oss en betydelig omsetningsøkning, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

Som følge av oppkjøpet har alle forhandlere i Idéhus fått muligheten til å handle på den inngåtte avtalen Byggmakker har om leveranser til Boligpartner. - For Boligpartner har to faktorer vært avgjørende ved valget av leverandør av byggevarer: Bedre betingelser, samt en klar forenkling av samhandlingen med leverandørene. Byggmakker har gjennom BM Portalen tilrettelagt teknologisk for enklere bestillinger, større fleksibilitet i bestilling og logistikk, samt prising av varene som tar hensyn til ulike logistikkløsninger, sier Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i Boligpartner AS.

Avtalen mellom Byggmakker og Boligpartner, og som nå også omfatter Idéhus, gjelder kjøp av materialer til alle typer leveranser på byggeplass.

– Jeg er veldig stolt over at BoligPartner har valgt Byggmakker som sin leverandør, også til Idehus. Det er en betydelig anerkjennelse til særlig den jobben vi har gjort de senere årene med å videreutvikle våre teknologiske leveranseløsninger. Jeg ser frem til å samarbeide nærmere med alle 75 forhandlere i Idéhus-systemet som nå får muligheten til å benytte seg av avtalen. Det er frivillig å benytte den, men vi er sikre på at det store flertallet knytter seg opp til avtalen. Avtalen gjelder både for store leveranser fra fabrikk og leveranser fra våre lager, sier Gabrielsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, kjededirektør i Byggmakker Handel AS, tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i Boligpartner AS, tlf: 408 67 042 eller e-post: [email protected] 

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.

Byggmakker heier på Allsang på Grensen! Byggmakker

Byggmakker heier på Allsang på Grensen!

18.06.2019

Vi i Byggmakker ønsker også i år å heie litt ekstra på denne kjente og kjære folkefesten som har holdt på siden 2007. Allsang på Grensen 2019 spilles inn hver onsdag i sommer fra 26.juni - 7.august. Byggmakker deler ut billetter!