StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med ny butikk i Tana

Byggmakker planlegger åpning av ny butikk i Tana på nær 2 500 kvadratmeter. Planen er å åpne butikken allerede 1. september. - Tana ligger i et veldig spennende utviklingsområde, ikke minst på grunn av deres landbruksvirksomhet, handelsvirksomhet og turisme. I tillegg er det et trafikknutepunkt i Finnmark. For en av landets ledende byggevarekjeder er det derfor viktig å være tilstede i et voksende marked, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS.

Den nye butikken vil bli eiet og drevet av Materialhandelen AS og som i 2016 hadde en omsetning på 53 millioner. Virksomheten eies og drives av Jan og Torgeir Grefstad. De driver allerede en Byggmakker-butikk i Båtsfjord, 10 mil unna Tana. – Vi har vært medlemmer av Byggmakker siden 2004. Når vi nå fikk muligheten til å utvide engasjementet vårt til Tana var det en enkel beslutning. For oss handler det om å ta del i et spennende vekstområde og hvor vi allerede har et godt fotfeste og lang erfaring. Med landets mest kjente byggevarekjede i ryggen har vi stor tro på den nye butikken, sier daglig leder Jan Grefstad i Materialhandelen AS.

Skal ansette og profilere

Den nye butikken vil bli etablert på tomta der den tidligere butikken til Byggmakker lå og som hadde en omsetning på 20 millioner kroner. Den butikken brant ned for litt over ett år siden og nå har Alfred Larsen i firma Tana Utleiebygg AS sørget for å lage en helt ny butikk. – Fordelene med den nye butikken er at den er spesialtilpasset en byggevarebutikk. Totalarealet for både butikken, trelasthallen og varemottaket blir på nærmere 2 500 kvadratmeter. Bygget står ferdig og er nå klar til overtakelse. Vi skal straks i gang med å ansette 4-5 medarbeidere, i tillegg til deltidsansatte. Deretter begynner arbeidet med å legge inn varer og profilere butikken. Vi går en spennende tid i møte og gjør det vi kan for å åpne butikken 1. september, sier Grefstad.

For nærmere informasjon, kontakt:

Knut Strand Jacobsen
Administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.