StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med ny butikk i Tana


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Byggmakker planlegger åpning av ny butikk i Tana på nær 2 500 kvadratmeter. Planen er å åpne butikken allerede 1. september. - Tana ligger i et veldig spennende utviklingsområde, ikke minst på grunn av deres landbruksvirksomhet, handelsvirksomhet og turisme. I tillegg er det et trafikknutepunkt i Finnmark. For en av landets ledende byggevarekjeder er det derfor viktig å være tilstede i et voksende marked, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS.

Den nye butikken vil bli eiet og drevet av Materialhandelen AS og som i 2016 hadde en omsetning på 53 millioner. Virksomheten eies og drives av Jan og Torgeir Grefstad. De driver allerede en Byggmakker-butikk i Båtsfjord, 10 mil unna Tana. – Vi har vært medlemmer av Byggmakker siden 2004. Når vi nå fikk muligheten til å utvide engasjementet vårt til Tana var det en enkel beslutning. For oss handler det om å ta del i et spennende vekstområde og hvor vi allerede har et godt fotfeste og lang erfaring. Med landets mest kjente byggevarekjede i ryggen har vi stor tro på den nye butikken, sier daglig leder Jan Grefstad i Materialhandelen AS.

Skal ansette og profilere

Den nye butikken vil bli etablert på tomta der den tidligere butikken til Byggmakker lå og som hadde en omsetning på 20 millioner kroner. Den butikken brant ned for litt over ett år siden og nå har Alfred Larsen i firma Tana Utleiebygg AS sørget for å lage en helt ny butikk. – Fordelene med den nye butikken er at den er spesialtilpasset en byggevarebutikk. Totalarealet for både butikken, trelasthallen og varemottaket blir på nærmere 2 500 kvadratmeter. Bygget står ferdig og er nå klar til overtakelse. Vi skal straks i gang med å ansette 4-5 medarbeidere, i tillegg til deltidsansatte. Deretter begynner arbeidet med å legge inn varer og profilere butikken. Vi går en spennende tid i møte og gjør det vi kan for å åpne butikken 1. september, sier Grefstad.

For nærmere informasjon, kontakt:

Knut Strand Jacobsen
Administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.