StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med ny butikk i Tana

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Byggmakker planlegger åpning av ny butikk i Tana på nær 2 500 kvadratmeter. Planen er å åpne butikken allerede 1. september. - Tana ligger i et veldig spennende utviklingsområde, ikke minst på grunn av deres landbruksvirksomhet, handelsvirksomhet og turisme. I tillegg er det et trafikknutepunkt i Finnmark. For en av landets ledende byggevarekjeder er det derfor viktig å være tilstede i et voksende marked, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS.

Den nye butikken vil bli eiet og drevet av Materialhandelen AS og som i 2016 hadde en omsetning på 53 millioner. Virksomheten eies og drives av Jan og Torgeir Grefstad. De driver allerede en Byggmakker-butikk i Båtsfjord, 10 mil unna Tana. – Vi har vært medlemmer av Byggmakker siden 2004. Når vi nå fikk muligheten til å utvide engasjementet vårt til Tana var det en enkel beslutning. For oss handler det om å ta del i et spennende vekstområde og hvor vi allerede har et godt fotfeste og lang erfaring. Med landets mest kjente byggevarekjede i ryggen har vi stor tro på den nye butikken, sier daglig leder Jan Grefstad i Materialhandelen AS.

Skal ansette og profilere

Den nye butikken vil bli etablert på tomta der den tidligere butikken til Byggmakker lå og som hadde en omsetning på 20 millioner kroner. Den butikken brant ned for litt over ett år siden og nå har Alfred Larsen i firma Tana Utleiebygg AS sørget for å lage en helt ny butikk. – Fordelene med den nye butikken er at den er spesialtilpasset en byggevarebutikk. Totalarealet for både butikken, trelasthallen og varemottaket blir på nærmere 2 500 kvadratmeter. Bygget står ferdig og er nå klar til overtakelse. Vi skal straks i gang med å ansette 4-5 medarbeidere, i tillegg til deltidsansatte. Deretter begynner arbeidet med å legge inn varer og profilere butikken. Vi går en spennende tid i møte og gjør det vi kan for å åpne butikken 1. september, sier Grefstad.

For nærmere informasjon, kontakt:

Knut Strand Jacobsen
Administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker  Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

01.07.2020

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.