StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med ny butikk i Tana

Byggmakker planlegger åpning av ny butikk i Tana på nær 2 500 kvadratmeter. Planen er å åpne butikken allerede 1. september. - Tana ligger i et veldig spennende utviklingsområde, ikke minst på grunn av deres landbruksvirksomhet, handelsvirksomhet og turisme. I tillegg er det et trafikknutepunkt i Finnmark. For en av landets ledende byggevarekjeder er det derfor viktig å være tilstede i et voksende marked, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS.

Den nye butikken vil bli eiet og drevet av Materialhandelen AS og som i 2016 hadde en omsetning på 53 millioner. Virksomheten eies og drives av Jan og Torgeir Grefstad. De driver allerede en Byggmakker-butikk i Båtsfjord, 10 mil unna Tana. – Vi har vært medlemmer av Byggmakker siden 2004. Når vi nå fikk muligheten til å utvide engasjementet vårt til Tana var det en enkel beslutning. For oss handler det om å ta del i et spennende vekstområde og hvor vi allerede har et godt fotfeste og lang erfaring. Med landets mest kjente byggevarekjede i ryggen har vi stor tro på den nye butikken, sier daglig leder Jan Grefstad i Materialhandelen AS.

Skal ansette og profilere

Den nye butikken vil bli etablert på tomta der den tidligere butikken til Byggmakker lå og som hadde en omsetning på 20 millioner kroner. Den butikken brant ned for litt over ett år siden og nå har Alfred Larsen i firma Tana Utleiebygg AS sørget for å lage en helt ny butikk. – Fordelene med den nye butikken er at den er spesialtilpasset en byggevarebutikk. Totalarealet for både butikken, trelasthallen og varemottaket blir på nærmere 2 500 kvadratmeter. Bygget står ferdig og er nå klar til overtakelse. Vi skal straks i gang med å ansette 4-5 medarbeidere, i tillegg til deltidsansatte. Deretter begynner arbeidet med å legge inn varer og profilere butikken. Vi går en spennende tid i møte og gjør det vi kan for å åpne butikken 1. september, sier Grefstad.

For nærmere informasjon, kontakt:

Knut Strand Jacobsen
Administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Byggmakker og Onninen samles i ett selskap – merkevarene består Byggmakker

Byggmakker og Onninen samles i ett selskap – merkevarene består

23.11.2021

Målet med samlingen er at fagfolkene skal få mer tid til kundene og bruke mindre tid på administrasjon og interne prosesser. Navnet på det nye selskapet blir Kesko AS – som sitt finske eierselskap. Byggmakker og Onninen vil fortsatt bestå som selvstendige merkevarer.

Byggmakker fortsetter veksten Byggmakker

Byggmakker fortsetter veksten

29.10.2021

På tross av lettelser i corona-restriksjonene i tredje kvartal var nordmenn like opptatte av hus og hjem. Byggmakker vokste med 9,9 prosent i tredje kvartal, det kommer frem i kvartalsrapporten til morselskapet Kesko. Elektrogrossisten Onninen, som også har samme eier, vokste med 28,4 prosent.

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.