StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med nye avtaler om Fiks Ferdig

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

(Lillestrøm, 21. juni 2018) Byggmakker utvider nå konseptet Fiks Ferdig med strategisk samarbeidsavtale med både elektriker-kjeden Elfag og håndverkspartneren Recover Nordic. - Med disse to avtalene kan vi nå formidle elektrikertjenester og tilby håndverkertjenester når våre egne proffkunder har fullt belegg, sier Runar Didriksen, salgssjef Retail i Byggmakker Handel AS.

Elfag er landets største og mest kjente elektrikerkjede med over 130 lokale virksomheter over hele landet.

- Vi er en landsdekkende kjede på linje med Byggmakker og har ambisjoner om å vokse ytterligere. For oss passer en avtale med Byggmakker som hånd i hanske med de planene vi har for å ta en større del av forbrukermarkedet. Vi merker at nordmenn er verdensmestere i oppussing. Elektro utgjør en stor del av oppussingsprosjektene og mange ønsker vår hjelp til å få ting gjort både pent og forskriftsmessig. Vi har derfor stor tro på konseptet Fiks Ferdig som Byggmakker har utarbeidet, og at det vil gi oss flere arbeidsoppdrag, sier kjedeleder Geir Syversen i Elfag.

Utvider antall håndverkere

I perioder har Byggmakker opplevd at avtalekalenderen og oppdragene til proffkundene er så store at de ikke klarer å ta imot flere oppdrag. For å være sikker på byggevarehusene kan levere de tjenestene som Byggmakker-kjedene har annonsert, har de nå inngått en egen avtale med håndverkspartneren Recover.

- De er Nordens største sanerings- og håndverksselskap med over 50 avdelinger og 600 ansatte spredd over hele Norge. Vi har allerede en storkundeavtale med Recover, men nå har vi inngått en egen strategisk samarbeidsavtale knyttet til Fiks Ferdig. Selskapet skal først og fremst ta «toppene» og særlig oppdrag som tak, dør, vindu og til dels kjøkken, sier Didriksen i Byggmakker.

- Avtalene med Elfag og Recover en del av vårt kontinuerlige arbeid med å videreutvikle konseptet Fiks Ferdig. Vi har til nå inngått avtaler med samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby både snekkere, malere, gulvleggere, rørleggere og elektrikere. På den måten gjør det vi enklere for våre forbrukerkunder å få jobben gjort. I tillegg gjør vi det attraktivt for proffkundene våre å bruke våre varehus, siden vi kan formidle både oppdrag og samarbeid med andre håndverkere, sier Didriksen.

 

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.