StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med nye avtaler om Fiks Ferdig


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

(Lillestrøm, 21. juni 2018) Byggmakker utvider nå konseptet Fiks Ferdig med strategisk samarbeidsavtale med både elektriker-kjeden Elfag og håndverkspartneren Recover Nordic. - Med disse to avtalene kan vi nå formidle elektrikertjenester og tilby håndverkertjenester når våre egne proffkunder har fullt belegg, sier Runar Didriksen, salgssjef Retail i Byggmakker Handel AS.

Elfag er landets største og mest kjente elektrikerkjede med over 130 lokale virksomheter over hele landet.

- Vi er en landsdekkende kjede på linje med Byggmakker og har ambisjoner om å vokse ytterligere. For oss passer en avtale med Byggmakker som hånd i hanske med de planene vi har for å ta en større del av forbrukermarkedet. Vi merker at nordmenn er verdensmestere i oppussing. Elektro utgjør en stor del av oppussingsprosjektene og mange ønsker vår hjelp til å få ting gjort både pent og forskriftsmessig. Vi har derfor stor tro på konseptet Fiks Ferdig som Byggmakker har utarbeidet, og at det vil gi oss flere arbeidsoppdrag, sier kjedeleder Geir Syversen i Elfag.

Utvider antall håndverkere

I perioder har Byggmakker opplevd at avtalekalenderen og oppdragene til proffkundene er så store at de ikke klarer å ta imot flere oppdrag. For å være sikker på byggevarehusene kan levere de tjenestene som Byggmakker-kjedene har annonsert, har de nå inngått en egen avtale med håndverkspartneren Recover.

- De er Nordens største sanerings- og håndverksselskap med over 50 avdelinger og 600 ansatte spredd over hele Norge. Vi har allerede en storkundeavtale med Recover, men nå har vi inngått en egen strategisk samarbeidsavtale knyttet til Fiks Ferdig. Selskapet skal først og fremst ta «toppene» og særlig oppdrag som tak, dør, vindu og til dels kjøkken, sier Didriksen i Byggmakker.

- Avtalene med Elfag og Recover en del av vårt kontinuerlige arbeid med å videreutvikle konseptet Fiks Ferdig. Vi har til nå inngått avtaler med samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby både snekkere, malere, gulvleggere, rørleggere og elektrikere. På den måten gjør det vi enklere for våre forbrukerkunder å få jobben gjort. I tillegg gjør vi det attraktivt for proffkundene våre å bruke våre varehus, siden vi kan formidle både oppdrag og samarbeid med andre håndverkere, sier Didriksen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Runar Didriksen, salgssjef Retail i Byggmakker Handel AS
Tlf.: 977 34 306 eller e-post: [email protected]

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.