StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med nye avtaler om Fiks Ferdig

(Lillestrøm, 21. juni 2018) Byggmakker utvider nå konseptet Fiks Ferdig med strategisk samarbeidsavtale med både elektriker-kjeden Elfag og håndverkspartneren Recover Nordic. - Med disse to avtalene kan vi nå formidle elektrikertjenester og tilby håndverkertjenester når våre egne proffkunder har fullt belegg, sier Runar Didriksen, salgssjef Retail i Byggmakker Handel AS.

Elfag er landets største og mest kjente elektrikerkjede med over 130 lokale virksomheter over hele landet.

- Vi er en landsdekkende kjede på linje med Byggmakker og har ambisjoner om å vokse ytterligere. For oss passer en avtale med Byggmakker som hånd i hanske med de planene vi har for å ta en større del av forbrukermarkedet. Vi merker at nordmenn er verdensmestere i oppussing. Elektro utgjør en stor del av oppussingsprosjektene og mange ønsker vår hjelp til å få ting gjort både pent og forskriftsmessig. Vi har derfor stor tro på konseptet Fiks Ferdig som Byggmakker har utarbeidet, og at det vil gi oss flere arbeidsoppdrag, sier kjedeleder Geir Syversen i Elfag.

Utvider antall håndverkere

I perioder har Byggmakker opplevd at avtalekalenderen og oppdragene til proffkundene er så store at de ikke klarer å ta imot flere oppdrag. For å være sikker på byggevarehusene kan levere de tjenestene som Byggmakker-kjedene har annonsert, har de nå inngått en egen avtale med håndverkspartneren Recover.

- De er Nordens største sanerings- og håndverksselskap med over 50 avdelinger og 600 ansatte spredd over hele Norge. Vi har allerede en storkundeavtale med Recover, men nå har vi inngått en egen strategisk samarbeidsavtale knyttet til Fiks Ferdig. Selskapet skal først og fremst ta «toppene» og særlig oppdrag som tak, dør, vindu og til dels kjøkken, sier Didriksen i Byggmakker.

- Avtalene med Elfag og Recover en del av vårt kontinuerlige arbeid med å videreutvikle konseptet Fiks Ferdig. Vi har til nå inngått avtaler med samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby både snekkere, malere, gulvleggere, rørleggere og elektrikere. På den måten gjør det vi enklere for våre forbrukerkunder å få jobben gjort. I tillegg gjør vi det attraktivt for proffkundene våre å bruke våre varehus, siden vi kan formidle både oppdrag og samarbeid med andre håndverkere, sier Didriksen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Runar Didriksen, salgssjef Retail i Byggmakker Handel AS
Tlf.: 977 34 306 eller e-post: [email protected]

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.