StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med nye butikker i Grenland

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Ordfører Robin Kåss sagde over planken når Byggmakker i dag åpnet deres to nye butikker i Porsgrunn. Med ny moderne innpakning er butikkene klare for å kapre markedsandeler i et område med vekst. – Med en offensiv Byggmakker-kjede i ryggen kan vi nå tilby våre 50 proffkunder produkter og fordelstjenester som vil gjøre deres hverdag mer effektiv og lønnsom, sier daglig leder Jan Bjørn Holte i Byggmakker Lia Sagbruk Porsgrunn.

Butikkene i Skjelvik og i Landgangen var for kort tid siden en del av Lia Sagbruk og var den siste frittstående trevarehandelen og byggevarebutikken i Porsgrunn. – Med den konkurransen som eksisterer i markedet er det nærmest umulig å stå utenfor en kjede i dag. Nå får jeg bistand til å forhandle priser, markedsføring og kan ta i bruk IT-systemer som vil gjøre hverdagen til de ansatte mye enklere. De fleste av våre medarbeidere har mer enn 10 års erfaring fra byggevarehandel og noen har mer enn 30 års erfaring. Med nye effektive og digitale løsninger, kombinert med deres erfaring og lokalkunnskap, er vi nå enda bedre skodd for fremtiden. For oss vil dette være til stor hjelp når vi skal ta en del av den positive veksten som finner sted i hele Grenlands-området. Vi har en rekke privatboliger som trenger oppgradering og ikke minst skjer det mye spennende innenfor eiendomsmarkedet, i tillegg til at det bygges mange nye boliger. På toppen av det kommer også hele hyttemarkedet, sier Holte.

Satser på proffen

I følge Holte kan de nå også tilby proffkundene et mye bredere produktspekter og ikke minst unike og fordelaktige tjenester som blant annet  håndverkerforsikring og tekniske tjenester. – Det vil nå bli mye enklere for oss å nå ut til proffkundene, både fordi vi kan tilby bedre betingelser og får et bedre elektronisk verktøy til å håndtere proffkundene gjennom blant annet fakturering, bestilling og innkjøp. Og her kan vi nå også tilby proffkundene våre digitale løsninger som vil hjelpe dem i deres hverdag. Ved at de nå får tilgang til BM-portalen kan de selv hente ut blant annet nødvendig FDV-dokumentasjon, men også bestille varer og ha oversikt over egne prosjekter. Vi har i dag nærmere 50 lokale håndverkerfirmaer som kunder, men håper å øke dette antallet med Byggmakker i ryggen.

Byggevareutsalg med vekstambisjoner

For Byggmakker er det viktig å være tilstede Grenlandsområdet og ta del i den utviklingen som skjer i bygg- og eiendomsmarkedet. – Lia Sagbruk solgte i fjor for 62 millioner kroner og over 60 prosent av omsetningen kom fra proffmarkedet. Vi har klare ambisjoner om øke dette volumet i årene fremover og vi skal ta markedsandeler både i forbruker- og proffmarkedet. Det er en veldrevet byggevarehandel som har blitt medlem i kjeden, og med den fagkompetansen, lokalkunnskapen og kontaktflaten de ansatte besitter skal kjeden bidra til å videreutvikle virksomheten i et spennende geografisk område, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS. 

Jan Bjørn Holte (daglig leder), Robin Kåss (ordfører i Porsgrunn) og Oddbjørn Lia (eier).

         

For nærmere informasjon, kontakt:

Jan Bjørn Holte, daglig leder i Byggmakker Lia Sagbruk Porsgrunn, tlf 916 48 054 eller e-post: [email protected] 

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS, tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.