StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med nye butikker i Grenland

Ordfører Robin Kåss sagde over planken når Byggmakker i dag åpnet deres to nye butikker i Porsgrunn. Med ny moderne innpakning er butikkene klare for å kapre markedsandeler i et område med vekst. – Med en offensiv Byggmakker-kjede i ryggen kan vi nå tilby våre 50 proffkunder produkter og fordelstjenester som vil gjøre deres hverdag mer effektiv og lønnsom, sier daglig leder Jan Bjørn Holte i Byggmakker Lia Sagbruk Porsgrunn.

Butikkene i Skjelvik og i Landgangen var for kort tid siden en del av Lia Sagbruk og var den siste frittstående trevarehandelen og byggevarebutikken i Porsgrunn. – Med den konkurransen som eksisterer i markedet er det nærmest umulig å stå utenfor en kjede i dag. Nå får jeg bistand til å forhandle priser, markedsføring og kan ta i bruk IT-systemer som vil gjøre hverdagen til de ansatte mye enklere. De fleste av våre medarbeidere har mer enn 10 års erfaring fra byggevarehandel og noen har mer enn 30 års erfaring. Med nye effektive og digitale løsninger, kombinert med deres erfaring og lokalkunnskap, er vi nå enda bedre skodd for fremtiden. For oss vil dette være til stor hjelp når vi skal ta en del av den positive veksten som finner sted i hele Grenlands-området. Vi har en rekke privatboliger som trenger oppgradering og ikke minst skjer det mye spennende innenfor eiendomsmarkedet, i tillegg til at det bygges mange nye boliger. På toppen av det kommer også hele hyttemarkedet, sier Holte.

Satser på proffen

I følge Holte kan de nå også tilby proffkundene et mye bredere produktspekter og ikke minst unike og fordelaktige tjenester som blant annet  håndverkerforsikring og tekniske tjenester. – Det vil nå bli mye enklere for oss å nå ut til proffkundene, både fordi vi kan tilby bedre betingelser og får et bedre elektronisk verktøy til å håndtere proffkundene gjennom blant annet fakturering, bestilling og innkjøp. Og her kan vi nå også tilby proffkundene våre digitale løsninger som vil hjelpe dem i deres hverdag. Ved at de nå får tilgang til BM-portalen kan de selv hente ut blant annet nødvendig FDV-dokumentasjon, men også bestille varer og ha oversikt over egne prosjekter. Vi har i dag nærmere 50 lokale håndverkerfirmaer som kunder, men håper å øke dette antallet med Byggmakker i ryggen.

Byggevareutsalg med vekstambisjoner

For Byggmakker er det viktig å være tilstede Grenlandsområdet og ta del i den utviklingen som skjer i bygg- og eiendomsmarkedet. – Lia Sagbruk solgte i fjor for 62 millioner kroner og over 60 prosent av omsetningen kom fra proffmarkedet. Vi har klare ambisjoner om øke dette volumet i årene fremover og vi skal ta markedsandeler både i forbruker- og proffmarkedet. Det er en veldrevet byggevarehandel som har blitt medlem i kjeden, og med den fagkompetansen, lokalkunnskapen og kontaktflaten de ansatte besitter skal kjeden bidra til å videreutvikle virksomheten i et spennende geografisk område, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS. 

Jan Bjørn Holte (daglig leder), Robin Kåss (ordfører i Porsgrunn) og Oddbjørn Lia (eier).

         

For nærmere informasjon, kontakt:

Jan Bjørn Holte, daglig leder i Byggmakker Lia Sagbruk Porsgrunn, tlf 916 48 054 eller e-post: [email protected] 

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS, tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.

Byggmakker heier på Allsang på Grensen! Byggmakker

Byggmakker heier på Allsang på Grensen!

18.06.2019

Vi i Byggmakker ønsker også i år å heie litt ekstra på denne kjente og kjære folkefesten som har holdt på siden 2007. Allsang på Grensen 2019 spilles inn hver onsdag i sommer fra 26.juni - 7.august. Byggmakker deler ut billetter!