StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med nye butikker i Grenland


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Ordfører Robin Kåss sagde over planken når Byggmakker i dag åpnet deres to nye butikker i Porsgrunn. Med ny moderne innpakning er butikkene klare for å kapre markedsandeler i et område med vekst. – Med en offensiv Byggmakker-kjede i ryggen kan vi nå tilby våre 50 proffkunder produkter og fordelstjenester som vil gjøre deres hverdag mer effektiv og lønnsom, sier daglig leder Jan Bjørn Holte i Byggmakker Lia Sagbruk Porsgrunn.

Butikkene i Skjelvik og i Landgangen var for kort tid siden en del av Lia Sagbruk og var den siste frittstående trevarehandelen og byggevarebutikken i Porsgrunn. – Med den konkurransen som eksisterer i markedet er det nærmest umulig å stå utenfor en kjede i dag. Nå får jeg bistand til å forhandle priser, markedsføring og kan ta i bruk IT-systemer som vil gjøre hverdagen til de ansatte mye enklere. De fleste av våre medarbeidere har mer enn 10 års erfaring fra byggevarehandel og noen har mer enn 30 års erfaring. Med nye effektive og digitale løsninger, kombinert med deres erfaring og lokalkunnskap, er vi nå enda bedre skodd for fremtiden. For oss vil dette være til stor hjelp når vi skal ta en del av den positive veksten som finner sted i hele Grenlands-området. Vi har en rekke privatboliger som trenger oppgradering og ikke minst skjer det mye spennende innenfor eiendomsmarkedet, i tillegg til at det bygges mange nye boliger. På toppen av det kommer også hele hyttemarkedet, sier Holte.

Satser på proffen

I følge Holte kan de nå også tilby proffkundene et mye bredere produktspekter og ikke minst unike og fordelaktige tjenester som blant annet  håndverkerforsikring og tekniske tjenester. – Det vil nå bli mye enklere for oss å nå ut til proffkundene, både fordi vi kan tilby bedre betingelser og får et bedre elektronisk verktøy til å håndtere proffkundene gjennom blant annet fakturering, bestilling og innkjøp. Og her kan vi nå også tilby proffkundene våre digitale løsninger som vil hjelpe dem i deres hverdag. Ved at de nå får tilgang til BM-portalen kan de selv hente ut blant annet nødvendig FDV-dokumentasjon, men også bestille varer og ha oversikt over egne prosjekter. Vi har i dag nærmere 50 lokale håndverkerfirmaer som kunder, men håper å øke dette antallet med Byggmakker i ryggen.

Byggevareutsalg med vekstambisjoner

For Byggmakker er det viktig å være tilstede Grenlandsområdet og ta del i den utviklingen som skjer i bygg- og eiendomsmarkedet. – Lia Sagbruk solgte i fjor for 62 millioner kroner og over 60 prosent av omsetningen kom fra proffmarkedet. Vi har klare ambisjoner om øke dette volumet i årene fremover og vi skal ta markedsandeler både i forbruker- og proffmarkedet. Det er en veldrevet byggevarehandel som har blitt medlem i kjeden, og med den fagkompetansen, lokalkunnskapen og kontaktflaten de ansatte besitter skal kjeden bidra til å videreutvikle virksomheten i et spennende geografisk område, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS. 

Jan Bjørn Holte (daglig leder), Robin Kåss (ordfører i Porsgrunn) og Oddbjørn Lia (eier).

         

For nærmere informasjon, kontakt:

Jan Bjørn Holte, daglig leder i Byggmakker Lia Sagbruk Porsgrunn, tlf 916 48 054 eller e-post: [email protected] 

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS, tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.