StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med nytt medlem i Røyken

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Byggevaresenteret AS i Røyken har blitt nytt medlem i Byggmakker og etablerer et helt nytt utsalg og distribusjonssenter høsten 2019. – I et strategisk vekstområde er målet å omsette for nærmere 400 millioner kroner, sier daglig leder Fredrik Normann i Byggevareselskapet.

Byggevaresenteret AS er et nyetablert selskap som skal selge byggevarer til proffsegmentet. – Vi starter om kort tid med direktesalg til utvalgte kunder og har allerede planene klare slik at vi kan ha et eget utsalg og distribusjonssenter fullt operativt høsten 2019. Byggevaresenteret vil kun selge til proffmarkedet og har ambisjoner om å være best på leveransekvalitet og pris, sier Normann.

Byggmakker er veldig fornøyd med å få ennå et nytt medlem. - Vi merker et økende antall henvendelser fra aktører i bransjen som ønsker et nærmere samarbeid med Byggmakker-kjeden. Det virker som bransjen merker at vi er i siget for tiden. Det er ekstra betryggende når det er personer med lang og bred erfaring fra bransjen som tar kontakt, slik som i tilfelle med Byggevaresenteret. De har hovedsakelig erfaring fra salg av byggematerialer, men også fra entreprenør- og kundesiden. Vi får derfor nå et medlem med rikelig kompetanse til å kunne håndtere alle aspekter rund salg av byggevarer i proffmarkedet, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker.

I følge Normann planlegger Byggevaresenteret en kontrollert vekst fremover, før de om noen år etablerer seg på en omsetning rundt 400 millioner kroner. - Vi tror proffmarkedet er på høyden og at det nå vil flate ut. Vi vurderer Røyken som en strategisk god plassering i tiden som kommer, sier Normann.

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen
Kjededirektør i Byggmakker Handel AS
Tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Fredrik Normann
Daglig leder i Byggevaresenteret AS
Tlf 917 09 899 eller e-post: [email protected] 

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.