StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med nytt medlem i Røyken

Byggevaresenteret AS i Røyken har blitt nytt medlem i Byggmakker og etablerer et helt nytt utsalg og distribusjonssenter høsten 2019. – I et strategisk vekstområde er målet å omsette for nærmere 400 millioner kroner, sier daglig leder Fredrik Normann i Byggevareselskapet.

Byggevaresenteret AS er et nyetablert selskap som skal selge byggevarer til proffsegmentet. – Vi starter om kort tid med direktesalg til utvalgte kunder og har allerede planene klare slik at vi kan ha et eget utsalg og distribusjonssenter fullt operativt høsten 2019. Byggevaresenteret vil kun selge til proffmarkedet og har ambisjoner om å være best på leveransekvalitet og pris, sier Normann.

Byggmakker er veldig fornøyd med å få ennå et nytt medlem. - Vi merker et økende antall henvendelser fra aktører i bransjen som ønsker et nærmere samarbeid med Byggmakker-kjeden. Det virker som bransjen merker at vi er i siget for tiden. Det er ekstra betryggende når det er personer med lang og bred erfaring fra bransjen som tar kontakt, slik som i tilfelle med Byggevaresenteret. De har hovedsakelig erfaring fra salg av byggematerialer, men også fra entreprenør- og kundesiden. Vi får derfor nå et medlem med rikelig kompetanse til å kunne håndtere alle aspekter rund salg av byggevarer i proffmarkedet, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker.

I følge Normann planlegger Byggevaresenteret en kontrollert vekst fremover, før de om noen år etablerer seg på en omsetning rundt 400 millioner kroner. - Vi tror proffmarkedet er på høyden og at det nå vil flate ut. Vi vurderer Røyken som en strategisk god plassering i tiden som kommer, sier Normann.

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen
Kjededirektør i Byggmakker Handel AS
Tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Fredrik Normann
Daglig leder i Byggevaresenteret AS
Tlf 917 09 899 eller e-post: [email protected] 

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.

Byggmakker heier på Allsang på Grensen! Byggmakker

Byggmakker heier på Allsang på Grensen!

18.06.2019

Vi i Byggmakker ønsker også i år å heie litt ekstra på denne kjente og kjære folkefesten som har holdt på siden 2007. Allsang på Grensen 2019 spilles inn hver onsdag i sommer fra 26.juni - 7.august. Byggmakker deler ut billetter!