StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med nytt medlem i Røyken

Byggevaresenteret AS i Røyken har blitt nytt medlem i Byggmakker og etablerer et helt nytt utsalg og distribusjonssenter høsten 2019. – I et strategisk vekstområde er målet å omsette for nærmere 400 millioner kroner, sier daglig leder Fredrik Normann i Byggevareselskapet.

Byggevaresenteret AS er et nyetablert selskap som skal selge byggevarer til proffsegmentet. – Vi starter om kort tid med direktesalg til utvalgte kunder og har allerede planene klare slik at vi kan ha et eget utsalg og distribusjonssenter fullt operativt høsten 2019. Byggevaresenteret vil kun selge til proffmarkedet og har ambisjoner om å være best på leveransekvalitet og pris, sier Normann.

Byggmakker er veldig fornøyd med å få ennå et nytt medlem. - Vi merker et økende antall henvendelser fra aktører i bransjen som ønsker et nærmere samarbeid med Byggmakker-kjeden. Det virker som bransjen merker at vi er i siget for tiden. Det er ekstra betryggende når det er personer med lang og bred erfaring fra bransjen som tar kontakt, slik som i tilfelle med Byggevaresenteret. De har hovedsakelig erfaring fra salg av byggematerialer, men også fra entreprenør- og kundesiden. Vi får derfor nå et medlem med rikelig kompetanse til å kunne håndtere alle aspekter rund salg av byggevarer i proffmarkedet, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker.

I følge Normann planlegger Byggevaresenteret en kontrollert vekst fremover, før de om noen år etablerer seg på en omsetning rundt 400 millioner kroner. - Vi tror proffmarkedet er på høyden og at det nå vil flate ut. Vi vurderer Røyken som en strategisk god plassering i tiden som kommer, sier Normann.

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen
Kjededirektør i Byggmakker Handel AS
Tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Fredrik Normann
Daglig leder i Byggevaresenteret AS
Tlf 917 09 899 eller e-post: [email protected] 

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge Byggmakker

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge

28.09.2020

Hilde Kristoffersen er ansatt som ny administrerende direktør for Kesko Norge, en av Norges ledende aktører innen byggevarehandel, med sine 63 Byggmakker-butikker og 25 butikker knyttet til Carlsen Fritzøe. I tillegg eier og driver selskapet elektrogrossisten Onninen med sine 18 butikker.

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker  Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

01.07.2020

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.