StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker og VB inngår samarbeid


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Byggmakker og rørleggerkjeden VB har signert en strategisk samarbeidsavtale med en estimert verdi på nærmere 160 millioner kroner. - Avtalen innebærer at Byggmakker nå kan formidle rørleggertjenester sammen med synlige innredninger, slik som møbler, servanter, dusjkabinetter og toaletter, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmakker Handel AS.

VB er en landsdekkende kjede, med mer enn 200 lokale bedrifter og over 1650 fagfolk som leverer rørleggertjenester til hele Norge. – Så vidt vi kjenner til er avtalen vi har inngått med Byggmakker helt unik i vår bransje og vi tror den vil åpne mange spennende muligheter i tiden fremover både på privat- og prosjektmarkedet. Ikke minst gjennom å tilby markedet våre produkter og håndverkermessige kompetanse . Hos nærmeste VB Rørlegger får kundene hjelp med alt fra rådgivning og planlegging til ferdig installert bad eller vannbåren varme og sparte energiutgifter. Gjennom avtalen har begge parter blant annet forpliktet seg til å bistå med opplæring i salg av komplette bad. Vi gleder oss til å sette i gang og er sikre på av avtalen vil bidra til å styrke begge merkevarene, sier Øystein Kjellsen, daglig leder i VB.

Byggmakker gir kunden hjelp til sitt totale behov

Byggmakker er en av landets ledende byggevarekjeder og har en ambisjon om at kunden skal få all nødvendig hjelp på ett sted. Kunden trenger fiks ferdige løsninger, og hos Byggmakker formidles nettopp det. Ved rehabiliteringer eller nybygg er kundene ofte usikre på bestilling av produkter, løsninger og installasjon innen bad og VVS. Nå vil de oppnå et komplett tilbud gjennom dette samarbeidet. Avtalen med VB er en strategisk satsning på å utvikle en kjede i vekst og med tydelige ambisjoner. – Med denne avtalen kan vi nå gjennom våre 81 butikker tilby våre kunder et enda mer komplett tilbud av både produkter og tjenester. Vi merker at mange, spesielt forbrukerkundene, ønsker å gå ett sted for å handle håndverkertjenester. Det å kunne samarbeide med en ledende og landsdekkende rørleggerkjede som VB vil gjøre dette mulig, sier Strand Jacobsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Øystein Kjellsen,
daglig leder i Varme & Bad Bedrift AS
Tlf.: 911 06 544, eller e-post: [email protected]

Knut Strand Jacobsen,
administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf.: 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.