StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker og VB inngår samarbeid

Byggmakker og rørleggerkjeden VB har signert en strategisk samarbeidsavtale med en estimert verdi på nærmere 160 millioner kroner. - Avtalen innebærer at Byggmakker nå kan formidle rørleggertjenester sammen med synlige innredninger, slik som møbler, servanter, dusjkabinetter og toaletter, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmakker Handel AS.

VB er en landsdekkende kjede, med mer enn 200 lokale bedrifter og over 1650 fagfolk som leverer rørleggertjenester til hele Norge. – Så vidt vi kjenner til er avtalen vi har inngått med Byggmakker helt unik i vår bransje og vi tror den vil åpne mange spennende muligheter i tiden fremover både på privat- og prosjektmarkedet. Ikke minst gjennom å tilby markedet våre produkter og håndverkermessige kompetanse . Hos nærmeste VB Rørlegger får kundene hjelp med alt fra rådgivning og planlegging til ferdig installert bad eller vannbåren varme og sparte energiutgifter. Gjennom avtalen har begge parter blant annet forpliktet seg til å bistå med opplæring i salg av komplette bad. Vi gleder oss til å sette i gang og er sikre på av avtalen vil bidra til å styrke begge merkevarene, sier Øystein Kjellsen, daglig leder i VB.

Byggmakker gir kunden hjelp til sitt totale behov

Byggmakker er en av landets ledende byggevarekjeder og har en ambisjon om at kunden skal få all nødvendig hjelp på ett sted. Kunden trenger fiks ferdige løsninger, og hos Byggmakker formidles nettopp det. Ved rehabiliteringer eller nybygg er kundene ofte usikre på bestilling av produkter, løsninger og installasjon innen bad og VVS. Nå vil de oppnå et komplett tilbud gjennom dette samarbeidet. Avtalen med VB er en strategisk satsning på å utvikle en kjede i vekst og med tydelige ambisjoner. – Med denne avtalen kan vi nå gjennom våre 81 butikker tilby våre kunder et enda mer komplett tilbud av både produkter og tjenester. Vi merker at mange, spesielt forbrukerkundene, ønsker å gå ett sted for å handle håndverkertjenester. Det å kunne samarbeide med en ledende og landsdekkende rørleggerkjede som VB vil gjøre dette mulig, sier Strand Jacobsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Øystein Kjellsen,
daglig leder i Varme & Bad Bedrift AS
Tlf.: 911 06 544, eller e-post: [email protected]

Knut Strand Jacobsen,
administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf.: 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.