StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker og VB inngår samarbeid

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Byggmakker og rørleggerkjeden VB har signert en strategisk samarbeidsavtale med en estimert verdi på nærmere 160 millioner kroner. - Avtalen innebærer at Byggmakker nå kan formidle rørleggertjenester sammen med synlige innredninger, slik som møbler, servanter, dusjkabinetter og toaletter, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmakker Handel AS.

VB er en landsdekkende kjede, med mer enn 200 lokale bedrifter og over 1650 fagfolk som leverer rørleggertjenester til hele Norge. – Så vidt vi kjenner til er avtalen vi har inngått med Byggmakker helt unik i vår bransje og vi tror den vil åpne mange spennende muligheter i tiden fremover både på privat- og prosjektmarkedet. Ikke minst gjennom å tilby markedet våre produkter og håndverkermessige kompetanse . Hos nærmeste VB Rørlegger får kundene hjelp med alt fra rådgivning og planlegging til ferdig installert bad eller vannbåren varme og sparte energiutgifter. Gjennom avtalen har begge parter blant annet forpliktet seg til å bistå med opplæring i salg av komplette bad. Vi gleder oss til å sette i gang og er sikre på av avtalen vil bidra til å styrke begge merkevarene, sier Øystein Kjellsen, daglig leder i VB.

Byggmakker gir kunden hjelp til sitt totale behov

Byggmakker er en av landets ledende byggevarekjeder og har en ambisjon om at kunden skal få all nødvendig hjelp på ett sted. Kunden trenger fiks ferdige løsninger, og hos Byggmakker formidles nettopp det. Ved rehabiliteringer eller nybygg er kundene ofte usikre på bestilling av produkter, løsninger og installasjon innen bad og VVS. Nå vil de oppnå et komplett tilbud gjennom dette samarbeidet. Avtalen med VB er en strategisk satsning på å utvikle en kjede i vekst og med tydelige ambisjoner. – Med denne avtalen kan vi nå gjennom våre 81 butikker tilby våre kunder et enda mer komplett tilbud av både produkter og tjenester. Vi merker at mange, spesielt forbrukerkundene, ønsker å gå ett sted for å handle håndverkertjenester. Det å kunne samarbeide med en ledende og landsdekkende rørleggerkjede som VB vil gjøre dette mulig, sier Strand Jacobsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Øystein Kjellsen,
daglig leder i Varme & Bad Bedrift AS
Tlf.: 911 06 544, eller e-post: [email protected]

Knut Strand Jacobsen,
administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf.: 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.