StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker satser i Bodø og Lofoten

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Byggmakker Handel AS styrker sin posisjon i Salten og Lofoten gjennom sitt gode samarbeid med Byggmakker Gunvald Johansen AS, og siste skudd på stammen var et splitter nytt Byggmakker-anlegg i Leknes i Lofoten. Ytterligere utvidelser og ny-butikkåpninger står for døren i området. Samtidig velger Julius Jakhelln i Bodø å avslutte sitt innkjøpssamarbeid med Byggmakker i samme by.

Byggmakkers strategi består i å møte den økte konkurransen med store og konkurransedyktige byggevarehus, der Gunvald Johansen AS’ ekspansjon i distriktet utgjør hovedsatsingen og som nå investerer for over 150 millioner kroner. Gunvald Johansen AS åpnet torsdag 1.mars et nytt flott Byggmakker-anlegg i Leknes i Lofoten. Firmaet fikk også denne uka godkjennelse for bygging av et spektakulært nybygg på Hunstad i Bodø, som blant annet skal inneholde et flott Byggmakker-varehus i massivtre. Investeringskostnaden er på nærmer 60 millioner og anlegget skal dekke et kundepotensiale på nærmere 20 000 mennesker. Anlegget forventes ferdig i 2019 og blir Gunvald Johansens foreløpige femte varehus.

-   Vi er meget fornøyd med Gunvald Johansens satsning i Nordland. Byggmakkers dekning i Salten og Lofoten styrkes i tiden som kommer, og dette kommer på toppen av den sterke utviklingen i Bodø og hvor Byggmakker-butikken har hatt en omsetningsvekst på over 50 prosent de senere år, sier Kjededirektør Raymond Gabrielsen.

Samtidig går et langvarig og godt samarbeid med handelsbedriften Julius Jakhelln AS i Bodø mot slutten, ved at innkjøpssamarbeidet med Byggmakker er sagt opp.

-   Strategisk har det vært utfordrende for Byggmakker å satse på to hester samtidig i samme bås. Byggmakker går inn i en ekspansiv periode med nye konsepter og nye lokasjoner i samme område. Derfor respekterer vi at Julius Jakhelln AS nå ønsker å utforske andre veier, sier Knut Strand Jacobsen, leder for eierselskapet Kesko i Norge, som omfatter Byggmakker og den ledende byggevaregrossisten Onninen.

Julius Jakhelln AS har i en årrekke hatt et innkjøpssamarbeid med Byggmakker.  - Vi har hatt et godt samarbeid i mange år, og ønsker dem lykke til videre, sier Jacobsen.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmakker Handel AS, tlf  454 92 010 eller e-post: [email protected]

 

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS, tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected]