StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker styrker profflaget

Byggmakker har ansatt Kjell Vidar Dokken som kunde- og salgsdirektør Proff. – Jeg er veldig glad for å få Kjell Vidar med på laget vårt. Med sin bakgrunn og erfaring innen salg blir han et viktig tilskudd for å videreutvikle Team Proff i Byggmakker, sier Raymond Gabrielsen, ansvarlig for Byggmakker i Norge.

Kjell Vidar Dokken har solid bakgrunn og erfaring fra en rekke ledende stillinger innen ledelse og salg/ KAM arbeid, og kommer senest fra stillingen som Salgs- og segmentleder i divisjon Industri og Bygg i Ahlsell Norge. - I Byggmakker skal han få bruke sin kunnskap til å ytterligere profesjonalisere vår kundehåndtering og sikre at vi er med i konkurransen om de nasjonale kundene. Kjell Vidar vil rapportere til meg og skal lede et kompetent team på totalt fem personer som har alle forutsetninger for å lykkes med å generere lønnsom vekst, sier Gabrielsen.

 

Vil ta ytterligere markedsandeler

Byggmakker har ambisjoner om å ta en større andel av det voksende proffmarkedet, og dette motiverer Kjell Vidar Dokken. – Byggmakker har jo en imponerende lang og sterk historie knyttet til sitt arbeid i proffmarkedet. Og trenden tyder på at dette markedet vil vokse ytterligere. Jeg har derfor som ambisjon å bidra til å posisjonere Byggmakker ytterligere i dette markedet slik at vi kan ta ytterligere markedsandeler, sier Dokken.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, COO i Byggmakker Handel AS, tlf: 958 66 199, e-post: [email protected]

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge Byggmakker

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge

28.09.2020

Hilde Kristoffersen er ansatt som ny administrerende direktør for Kesko Norge, en av Norges ledende aktører innen byggevarehandel, med sine 63 Byggmakker-butikker og 25 butikker knyttet til Carlsen Fritzøe. I tillegg eier og driver selskapet elektrogrossisten Onninen med sine 18 butikker.

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker  Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

01.07.2020

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.