StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker styrker profflaget

Byggmakker har ansatt Kjell Vidar Dokken som kunde- og salgsdirektør Proff. – Jeg er veldig glad for å få Kjell Vidar med på laget vårt. Med sin bakgrunn og erfaring innen salg blir han et viktig tilskudd for å videreutvikle Team Proff i Byggmakker, sier Raymond Gabrielsen, ansvarlig for Byggmakker i Norge.

Kjell Vidar Dokken har solid bakgrunn og erfaring fra en rekke ledende stillinger innen ledelse og salg/ KAM arbeid, og kommer senest fra stillingen som Salgs- og segmentleder i divisjon Industri og Bygg i Ahlsell Norge. - I Byggmakker skal han få bruke sin kunnskap til å ytterligere profesjonalisere vår kundehåndtering og sikre at vi er med i konkurransen om de nasjonale kundene. Kjell Vidar vil rapportere til meg og skal lede et kompetent team på totalt fem personer som har alle forutsetninger for å lykkes med å generere lønnsom vekst, sier Gabrielsen.

 

Vil ta ytterligere markedsandeler

Byggmakker har ambisjoner om å ta en større andel av det voksende proffmarkedet, og dette motiverer Kjell Vidar Dokken. – Byggmakker har jo en imponerende lang og sterk historie knyttet til sitt arbeid i proffmarkedet. Og trenden tyder på at dette markedet vil vokse ytterligere. Jeg har derfor som ambisjon å bidra til å posisjonere Byggmakker ytterligere i dette markedet slik at vi kan ta ytterligere markedsandeler, sier Dokken.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, COO i Byggmakker Handel AS, tlf: 958 66 199, e-post: [email protected]

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø Byggmakker

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø

04.02.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen, omsatte for 7,8 milliarder kroner i 2020. Driftsresultatet endte på 316,6 millioner kroner, i et år med sterk organisk vekst og oppkjøp av Carlzen Fritzøe-kjeden.

Ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe Byggmakker

Ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe

28.01.2021

Kjell Vidar Dokken er ansatt som ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe Handel AS. Han overtar stillingen etter Cato Ness.