StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker vokser og utvider i Førde

Som følge av et marked i sterk vekst har Byggmakker Bruland i Førde investert 15 millioner kroner i et nytt lagerbygg på 2000 kvadratmeter. Fredag ble det nye lageret presentert for nærmere 300 proffkunder og samarbeidspartnere. – Siden 2014 har vi mer enn doblet omsetningen og fått langt flere proffkunder. For å tilfredsstille behovene disse har for effektiv handel og logistikk hadde vi behov for å lage et topp moderne lagerbygg, sier daglig leder Øystein Hope hos Byggmakker Bruland.

Betydelig markedsvekst

Byggmakker Bruland har de siste årene vært gjennom en periode med solid vekst. – Omsetningen vår for fem år siden var 24,8 millioner kroner og i fjor landet vi på 50,7 millioner. Men vi merker fortsatt stor pågang av både kunder og prosjekter og tror det er realistisk med en omsetning på nærmere 60 millioner i 2019. Mye av veksten skyldes en aktiv utbygging i fylket. Fremt til nå har særlig Nordfjordeid vært preget av sterk vekst, og nå ser vi at det tar av i Førde. ROT-markedet (Rehabilitering, Ombygg og Tilbygg) har vært et betydelig marked, men nå begynner også aktiviteten innenfor nybygg å ta seg opp, sier Hope.

Proffkunden strømmer til

Nærmere 70 prosent av kundene til Byggmakker Bruland kommer fra proffmarkedet og Hope merker en tydelig endring i markedet. -  Det er lenge siden norske boligeiere hadde sløyd på skolen og stadig færre har oppretthold kunnskapen. Og de som kommer inn på boligmarkedet har ikke hatt sløyd i det hele tatt. I tillegg lever mange i tidsklemma og norske boligeiere har også generelt bedre råd enn før. Alt dette fører til at boligeiere i langt større grad setter bort oppussing eller oppgradering av boligen til profesjonelle håndverkere. Vi får derfor stadig flere proffkunder og ikke minst økende antall oppdrag fra disse kundene, sier Hope

 

Imponert over Byggmakker Bruland

Kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker-kjeden er imponert over det Byggmakker Bruland har fått til. - I en tid med sterk konkurranse i markedet har butikken klart å øke omsetningen betydelig og tatt markedsandeler. I tillegg gjør de nå en investering for fremtiden som gjør meg begeistret, for dagens proffkunder forventer en effektiv handel – hver dag. Jeg er derfor helt overbevist om denne satsningen vil kaste av seg fordi både komforten og selve handelen vil oppleves som langt bedre når de i det nye lagerbygget kan kjøre bil inn og laste varene rett på lasteplanet, sier Gabrielsen. 

 

Skal vokse videre

Alle 15 medarbeidere hos Byggmakker Bruland gleder seg til åpningsfest og til å ta i mot både nye og gamle kunder. I den anledning stiller også 18 leverandører opp og har laget en egen byggmesse for proffkundene lokalt. Men også eierne gleder seg til å vise frem det nye moderne lagerbygget. – Vi tror dette kommer til å oppleves kvalitativt langt bedre og gjøre handelen mye enklere. Og lykkes vi med dette er planen vår å investere i en tipp-topp moderne butikk. Planene er klare, men vi er avhengig av at reguleringsplanen går gjennom.  Totalt sett vil det da bli investert for nærmere 35 millioner kroner i de nye byggene. Vi er overbevist om at denne satsningen vil gjøre virksomheten enda mer bærekraftig, slik at våre kompetente medarbeidere kan møte kundenes forventinger til en god handel, sier medeier Sissel Marie Bruland Gurvin.     

For nærmere informasjon, kontakt:

Øystein Hope, daglig leder hos Byggmakker Bruland, tlf 900 83 590 eller e-post: [email protected] 

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS, tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected] 

Sissel Marie Bruland Gurvin, medeier, tlf 917 21 021 eller e-post [email protected] 

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.

Byggmakker heier på Allsang på Grensen! Byggmakker

Byggmakker heier på Allsang på Grensen!

18.06.2019

Vi i Byggmakker ønsker også i år å heie litt ekstra på denne kjente og kjære folkefesten som har holdt på siden 2007. Allsang på Grensen 2019 spilles inn hver onsdag i sommer fra 26.juni - 7.august. Byggmakker deler ut billetter!